Упражнения за паласките

SA

06.04.06
14:34

Какви упражнения има за паласките да се махнат  :oops:  :cry:  :?:

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.05.15 10:08.

CaspaR

06.04.06
14:40

еми предимно става с диета но изчакаи и др да отговорят

06.04.06
15:00

ами паласките странични те части на корема
ами прави странични коремни преси,както има едно кръгло дето се слага на земята и се въртиш наляво надясно,както и зимаш един дъмбел слагаш го отстрани и леко се накланяш
ти също върши добра работа

06.04.06
15:01

тази програма от сайта е доста добра за начинаещи според мен.. http://www.bb-team.org/training/000157.php

06.04.06
15:02

[quote author=“FedEx”]тази програма от сайта е доста добра за начинаещи според мен.. http://www.bb-team.org/training/000157.php

федекс пич ти се обърка бе
кви програми бе момчето пита за паласки бе

06.04.06
15:31

Паласки се праят с :
http://www.bb-team.org/exercise/000068.php
http://www.bb-team.org/exercise/000067.php
http://www.bb-team.org/exercise/000064.php

06.04.06
16:38

[quote author=“sandur”]Какви упражнения има за паласките да се махнат  :oops:  :cry:  :?:

Диета+кардио 8)

StronG™

06.04.06
17:02

M16
  Re: Упражнения за ПАЛАСКИТЕ ;(
sandur написа:
Какви упражнения има за паласките да се махнат 

Диета+кардио

Аз потичвам през няколко дни  :)  Но да си призная не ме бива много,несьм от издрьжливите :roll:  Пьк и някьде прочетох,че след 30 мин.  започва да гори мускул,незнам до колко това е вярно,но да не рискуваме  :P :wink:
Успех с премахването на паласките !

DA

06.04.06
21:35

[quote author=“sandur”]Какви упражнения има за паласките да се махнат  :oops:  :cry:  :?:

С упражнения няма да ги махнеш,махат сe :wink:  с диета и кардио,а упр. за паласки ти написа SuDjI

SA

06.04.06
23:00

Мерси много.Много съм ви задължен  :wink:  :D

07.04.06
15:31

Не е желателно да се правят упражнения за паласки.Свалят се само с кардио и най вече с диета(НВД).Ако правиш упражнения те ше порастнат още повече.

07.04.06
16:15

И аз съм на това мнение, за коремните преси също ! Може по-малко, но не да се тренира усилено !

TH

07.04.06
16:37

[quote author=“SteeL”]Не е желателно да се правят упражнения за паласки.Свалят се само с кардио и най вече с диета(НВД).Ако правиш упражнения те ше порастнат още повече.

Стига бе..ще спра да чета този форум.  :x :D
Сега да спра с коремните преси - щото тумбака ще ми порастне.Как да ги разбирам тия изказваня ?

08.04.06
12:34

Много е просто.Преди да правиш коремни преси вземи едно метърче и си премири талията.После прави коремни преси и след пресите пак си я премири,ще разбереш че като си правил преси коремати е порастнал с няколко санта.Вече можеш да си извлечеш извод.Преса можеш да правиш след като вече нямаш много мазнини покрай корема.Когато започне да се очертава една голяма цяла плочка(пиша за цялата преса) ,ето тогава вече е най-добре да се правят преси.

08.04.06
17:47

[quote author=“SteeL”]Много е просто.Преди да правиш коремни преси вземи едно метърче и си премири талията.После прави коремни преси и след пресите пак си я премири,ще разбереш че като си правил преси коремати е порастнал с няколко санта.Вече можеш да си извлечеш извод.Преса можеш да правиш след като вече нямаш много мазнини покрай корема.Когато започне да се очертава една голяма цяла плочка(пиша за цялата преса) ,ето тогава вече е най-добре да се правят преси.

Ако обичаш, спести ни “компетентните” си мнения! Бих те сложил директно в бисерите, ама ме мързи.

08.04.06
18:14

[quote author=“SteeL”]Много е просто.Преди да правиш коремни преси вземи едно метърче и си премири талията.После прави коремни преси и след пресите пак си я премири,ще разбереш че като си правил преси коремати е порастнал с няколко санта.Вече можеш да си извлечеш извод.Преса можеш да правиш след като вече нямаш много мазнини покрай корема.Когато започне да се очертава една голяма цяла плочка(пиша за цялата преса) ,ето тогава вече е най-добре да се правят преси.

Простотия!!!

08.04.06
19:26

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“SteeL”]Много е просто.Преди да правиш коремни преси вземи едно метърче и си премири талията.После прави коремни преси и след пресите пак си я премири,ще разбереш че като си правил преси коремати е порастнал с няколко санта.Вече можеш да си извлечеш извод.Преса можеш да правиш след като вече нямаш много мазнини покрай корема.Когато започне да се очертава една голяма цяла плочка(пиша за цялата преса) ,ето тогава вече е най-добре да се правят преси.

Простотия!!!

Обаче пълна.Като ти личат плочки винаги иозглеждаш по-добре.

12.04.06
18:18

И последно да продължавам ли да си правя преси, като имам шкембе или ?  :lol:
Човек, като прочете няколко такива теми и ще си направи извода , че не му трябва да ходи на фитнес. Както вика Краси Радков - ” Я съм си добре баце”  :lol:

12.04.06
19:17

[quote author=“Mortos”]И последно да продължавам ли да си правя преси, като имам шкембе или ?  :lol:

Продължавай.

14.04.06
09:56

а за паласките , може да вземеш олимийския лост слагащ ко на раменете и почваш да се усукваш на ляво на дясно , може и с някой диск да пробваш.....

14.04.06
14:52

[quote author=“PaTriK”]а за паласките , може да вземеш олимийския лост слагащ ко на раменете и почваш да се усукваш на ляво на дясно , може и с някой диск да пробваш.....

Само с лоста не е ли леко?

14.04.06
15:38

[quote author=“Andriqn”][quote author=“PaTriK”]а за паласките , може да вземеш олимийския лост слагащ ко на раменете и почваш да се усукваш на ляво на дясно , може и с някой диск да пробваш.....

Само с лоста не е ли леко?

Не е леко, даже е тежко. Аз го правя с точилка, но правя наколко стотин в серия :wink:

14.04.06
17:46

Абе взимаш една пудовка и почваш да тичаш по стълбите до 8-ия етаж, като се умориш я оставяш и продължаваш.

15.04.06
00:31

[quote author=”Борислав”]Абе взимаш една пудовка и почваш да тичаш по стълбите до 8-ия етаж, като се умориш я оставяш и продължаваш.

Да бе. А може и да си вържа един хладилник за гърба и да си припкам наляво и надясно с него.
По въпроса с усукването... един познат го прави това с 120 кг.

19.04.06
02:56

“въртеливи” коремни преси.
Това ще ти помогне на 100%

19.04.06
06:46

[quote author=“Size”][quote author=“DarkWolf”][quote author=“SteeL”]Много е просто.Преди да правиш коремни преси вземи едно метърче и си премири талията.После прави коремни преси и след пресите пак си я премири,ще разбереш че като си правил преси коремати е порастнал с няколко санта.Вече можеш да си извлечеш извод.Преса можеш да правиш след като вече нямаш много мазнини покрай корема.Когато започне да се очертава една голяма цяла плочка(пиша за цялата преса) ,ето тогава вече е най-добре да се правят преси.

Простотия!!!

Обаче пълна.Като ти личат плочки винаги иозглеждаш по-добре.

Мда аз като почнах корема ми беше 105см сега  е 95см а правия коремни всеки ден :)

InDaHEad

19.04.06
12:28

Добре някъде четох че като ги правиш тея упражнения за талията,само ти пораствали страничните мускули и тя изглеждала още по широка :shock:

19.04.06
12:33

първо се стопяват мазнините и след това се изграждат по-големи мускули.

Мускулната маса е под телесната :idea:

19.04.06
14:06

[quote author=“PowerWave”]Добре някъде четох че като ги правиш тея упражнения за талията,само ти пораствали страничните мускули и тя изглеждала още по широка :shock:

Възможно е.

[quote author=“JuST-GoD”]първо се стопяват мазнините и след това се изграждат по-големи мускули.

Мускулната маса е под телесната :idea:

Нито едно упражнение не може да ти стопи мазнините по корема.
Така че, стига сте препоръчвали упражнения за ПАЛАСКИ, защото такива няма. Те се махат с диета, няма друг начин.

InDaHEad

19.04.06
14:43

Добре тъй като знам че повечето упражнения за чистене-кростренажор,велоаргометър,тичане и т.н. действат добре но се гори и ММ,кажете упражнението,при което се чистят най-добре подкожните мазнини(особено тези по корема и талията) без да се гори ММ :roll:  :?:

19.04.06
16:34

[quote author=“PowerWave”]Добре тъй като знам че повечето упражнения за чистене-кростренажор,велоаргометър,тичане и т.н. действат добре но се гори и ММ,кажете упражнението,при което се чистят най-добре подкожните мазнини(особено тези по корема и талията) без да се гори ММ :roll:  :?:

Toва с ММ-а става не с кардио вече а с правилно хранене :)

13.05.15
21:50

Хора правя абсолютно всички видове упражнения плочките излизат паласките седят :D:D:D Какво да правя ??? (dull)

14.05.15
00:04

Пробва ли с диета?

14.05.15
09:31

Идеята за тичане до 8-мия етаж с пудовка е добра. (+диета) ;)

14.05.15
09:42

Аз тренирам само за паласки, не правя упражнения за корем, и корема ми е приличен на 95кг мъж

Диета - това е базовото
Хващаш лост 5-10кг и започваш усукваш встрани по 1 минута го правя това, веднага след него хващам 2 дъмбела и се накланям леко встрани, след това веднага пускам единия дъмбел и оставам само с един правя 20-30 наклони след това с другия дъмбел и почивка 2 мин и пак това на ново

14.05.15
09:55

казано от ХЕКТОР на 14.05.15, 09:42:

Аз тренирам само за паласки, не правя упражнения за корем, и корема ми е приличен на 95кг мъж

Диета - това е базовото
Хващаш лост 5-10кг и започваш усукваш встрани по 1 минута го правя това, веднага след него хващам 2 дъмбела и се накланям леко встрани, след това веднага пускам единия дъмбел и оставам само с един правя 20-30 наклони след това с другия дъмбел и почивка 2 мин и пак това на ново

Паласките са мастни натрупвания, няма как да правиш упражнения за тях. Ако приемем, че искаш да тренираш косите коремни мускули, то наклоните с два дъмбела са уникална глупост, все пак те се уравновесяват.

14.05.15
12:59

казано от Петко К на 14.05.15, 00:04:

Пробва ли с диета?

Диетата я правя почти от както съм почнал, а и имам около 10 години баскетболен стаж но за жалост паласките си ме обичат :D

Мнението беше редактирано от Marto на 14.05.15 13:04.

14.05.15
22:36

Диетата я правя почти от както съм почнал, а и имам около 10 години баскетболен стаж но за жалост паласките си ме обичат :D

Явно не я правиш както трябва :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1