07.04.06
15:13
Здравейте,
Редовно ходя да тренирам във фитнеса и постепенно да отслабвам. Проблема ми е в това, че първо в гърдите отслабвам, а аз не искам. Какъв е начина да отслабвам, а да им запазя големината. С упражнения мога ли да ги стегна и запазя? Чета тук във форума за качване на маса на гърдите и стягане. Възможно ли е подлагането на диета за отслабване, а отделно за гърдите да се качва маса и да се стягат? Какви упражнения да правя? Много ще съм ви благодарна. Знаете, че това е болния въпрос за всяка жена.
Мерси
07.04.06
15:17
[quote author=“fitnesmania”]Здравейте,
Редовно ходя да тренирам във фитнеса и постепенно да отслабвам. Проблема ми е в това, че първо в гърдите отслабвам, а аз не искам. Какъв е начина да отслабвам, а да им запазя големината. С упражнения мога ли да ги стегна и запазя? Чета тук във форума за качване на маса на гърдите и стягане. Възможно ли е подлагането на диета за отслабване, а отделно за гърдите да се качва маса и да се стягат? Какви упражнения да правя? Много ще съм ви благодарна. Знаете, че това е болния въпрос за всяка жена.
Мерси
еми да ще си правиш упражнения за гърди за да ги стегнеш няма да ти отслабнат гърдите спокойно даже дори ще изглеждат по-добре
упражнения за гърди :
лег с лост без кг 3Х10
пек-дек 3Х10
07.04.06
16:07
наистина ли?
много се бях притеснила
това дали ще помогне
07.04.06
16:14
[quote author=“fitnesmania”]наистина ли?
много се бях притеснила
това дали ще помогне
еми да ще ги стегнеш
ще изпъкнат напред
ще изглеждат по-големи