B.L.E.N.D. прогрма от "muscle&fitness" ?!?

07.04.06
22:54

Здравейте юнаци,
значи сега си взех априлския “Muscle&Fitness” и там прочетох една доста странна и по думите на авотара ” модерна” програма. Пробвах я за няколко тренировки, но поради чести прекъсвания между тех не мога да усетя ефекта. Някой следи ли програмите B.L.E.N.D.( Bodybuilding Lift-Off through Excercise, Nutrition and Dietary Supplements)  в “M&F” в априлския брой намерих тази за третия месец за почистване. Основната идеология е 6 пати седмично трениране разделение в троен сплит: 1&4 ден гарди трицепс и корем , 2&5 ден раме гръб и трапец 3&6 ден крака прасци бицепс. Основно за всяка голяма мускулна група има по 3 упражнения - парво загрявка 2х15 две по-основни с серии 2х5 и след това 3х15!!!! и едно оформящо упражнение 4х15. Почивките между сериите са най-важни 30 сек до 1 мин. Интересно ми е някой следва ли B.L.E.N.D. от “M&F” и има ли някакъв успех с нея и дали някой е пробвал да смесва тежки серии с леки за едно упражнение при програма за релеф? Освен това препоръчват кардио 6 дена в седмицата, което ми се вижда доста, но ще го опитам. Отново НВД е пак препоръката за хранене.

08.04.06
12:08

Заеби тия програи. Те не са за нормалните хора. Това си е за състезатели. Ти нямаш толкова време и пари да възтановяваш толкова бързо.

08.04.06
12:26

Аз съм си от обикновенните хора, които тренират за удоволствие и когато имат време. Ползвам сравнително качествени суплементи на GNC и за момента нямама проблеми с възстановяването. А и се занимавам с фитнес от 10-ина години ..разбира се с известни прекъсвания и в последно време без да си давам много зор.Въпросът е дали има смисъл от това да се смесват няколко серии с малко повторения с такива с много. Няакой дали го е пробвал какъв ефект ще има ? Освен това 6 пъти седмично трениране + кардио си е сериозно натоварване и тогава колко протеин трябва да усвоявам на килогрма телесно тегло? Аз мисля да тренирам рано сутрин само след един протеинов бар за да не ми е празен стомаха.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1