Сладкото....

RE

08.04.06
15:36

Искам да попитам дали сладкото ни дава сила по време на тренировката или само ни вреди(надебеляваме).....

08.04.06
15:40

[quote author=“real`boy”]Искам да попитам дали сладкото ни дава сила по време на тренировката или само ни вреди
(надебеляваме).....

еми има статии може да прочетеш
разрови се малко

08.04.06
16:21

преди и след трен помага...

09.04.06
23:18

[quote author=“DOUBLE_B”]преди и след трен помага...

как помага преди тренировка? - с това като дава моментен прилив на енергия, и ако да речем сладкото е изядено преди да тръгнеш за залата, ефекта да го загубиш още преди да започнеш тренировка, или може би с рязкото покачване на инсулина?!

п.п. няма сериозен билдер, който да яде вафли и шоколдаи, по което и врмне да е, ако ще и ектоморф да е.

10.04.06
00:10

[quote author=“real`boy”]Искам да попитам дали сладкото ни дава сила по време на тренировката или само ни вреди(надебеляваме).....

Зависи какво имаш предвид под сладко? Уточни.

11.04.06
11:23

[quote author=“Hristo”][quote author=“DOUBLE_B”]преди и след трен помага...

как помага преди тренировка? - с това като дава моментен прилив на енергия, и ако да речем сладкото е изядено преди да тръгнеш за залата, ефекта да го загубиш още преди да започнеш тренировка, или може би с рязкото покачване на инсулина?!

п.п. няма сериозен билдер, който да яде вафли и шоколдаи, по което и врмне да е, ако ще и ектоморф да е.

Ами примерно като клякам с по-големи тежести и ми причернява на моменти и интруктора ми каза да ям преди трен нещо сладко.....и след това вече не ми причерняваше

11.04.06
15:17

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“Hristo”][quote author=“DOUBLE_B”]преди и след трен помага...

Ами примерно като клякам с по-големи тежести и ми причернява на моменти и интруктора ми каза да ям преди трен нещо сладко.....и след това вече не ми причерняваше

при интензивна тренировка и на мен ми се замайва главата, но това е от изтеглянето на кръвта. а при краката се случва най-често, защото са най-далеч от главата, и когато тя слезе долу, и трябва повече време за да се върне. всичко се оправя при навеждане на глвата под нивото на тялото.

11.04.06
18:59

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“Hristo”][quote author=“DOUBLE_B”]преди и след трен помага...

А ако зареждаш с по-бавни въглехидрати час и половина преди тренировка също най-вероятно няма да ти прилошава.. примерно овесени ядки с малко мед...

А иначе - Да, сладкото дава енергия и сила преди тренировка..

11.04.06
20:37

еми да ама не винаги ми остава време преди тренировката ...най често прибирам се хапвам нещо и след това на трен...

22.04.06
20:35

естествено дава само да не се прекалява с количествата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1