08.04.06
15:36
Искам да попитам дали сладкото ни дава сила по време на тренировката или само ни вреди(надебеляваме).....
08.04.06
15:40
[quote author=“real`boy”]Искам да попитам дали сладкото ни дава сила по време на тренировката или само ни вреди
(надебеляваме).....
еми има статии може да прочетеш
разрови се малко
как помага преди тренировка? - с това като дава моментен прилив на енергия, и ако да речем сладкото е изядено преди да тръгнеш за залата, ефекта да го загубиш още преди да започнеш тренировка, или може би с рязкото покачване на инсулина?!
п.п. няма сериозен билдер, който да яде вафли и шоколдаи, по което и врмне да е, ако ще и ектоморф да е.
10.04.06
00:10
Зависи какво имаш предвид под сладко? Уточни.
как помага преди тренировка? - с това като дава моментен прилив на енергия, и ако да речем сладкото е изядено преди да тръгнеш за залата, ефекта да го загубиш още преди да започнеш тренировка, или може би с рязкото покачване на инсулина?!
п.п. няма сериозен билдер, който да яде вафли и шоколдаи, по което и врмне да е, ако ще и ектоморф да е.
Ами примерно като клякам с по-големи тежести и ми причернява на моменти и интруктора ми каза да ям преди трен нещо сладко.....и след това вече не ми причерняваше
Ами примерно като клякам с по-големи тежести и ми причернява на моменти и интруктора ми каза да ям преди трен нещо сладко.....и след това вече не ми причерняваше
при интензивна тренировка и на мен ми се замайва главата, но това е от изтеглянето на кръвта. а при краката се случва най-често, защото са най-далеч от главата, и когато тя слезе долу, и трябва повече време за да се върне. всичко се оправя при навеждане на глвата под нивото на тялото.
А ако зареждаш с по-бавни въглехидрати час и половина преди тренировка също най-вероятно няма да ти прилошава.. примерно овесени ядки с малко мед...
А иначе - Да, сладкото дава енергия и сила преди тренировка..
еми да ама не винаги ми остава време преди тренировката ...най често прибирам се хапвам нещо и след това на трен...