Абе тоя протеин много вкусен бе :))

Темата е заключена.

08.04.06
21:35

Значи един познат като чу че пия протеини си купи една кутия 500/600 гр и на другия ден каза че ги изпил всичките  :shock:  може ли да му стане нещо?!

08.04.06
22:06

да
ще се посере  :lol:

08.04.06
23:11

[quote author=“Nazgul”]Значи един познат като чу че пия протеини си купи една кутия 500/600 гр и на другия ден каза че ги изпил всичките  :shock:  може ли да му стане нещо?!

Ако има късмет и по принцип няй вероятно  нищо, но яко не извади.... да ходи да си изследва бъбреците.

Късмет.

п.п. И да си прост не е лесна работа.

RE

08.04.06
23:15

[quote author=“Nazgul”]Значи един познат като чу че пия протеини си купи една кутия 500/600 гр и на другия ден каза че ги изпил всичките  :shock:  може ли да му стане нещо?!

Кажи му да пие повече вода няколко дни.

08.04.06
23:20

ЛОЛ! :shock: Чета и не вярвам.На тва момче трябва да му се обяснява всичко в детайли явно.Земи си направи експеримент с него дали след едим два месеца по кутия на ден ще качи много(тва бъзик).

09.04.06
00:32

абе точно някой му беше обяснил че културистите взимат по 500гр на ден и айде за тва и той....експеримента няма да стане поради липса на финанси иначе ще интересно да се види човек който не тренира наблъскан с протеини  :twisted:

09.04.06
08:54

Той е като един мой съученик, който си мислеше, че като изпие една кофа с проеин ще стансе як... колко базици отнесе това момче, отказа се да тренира на втория месец.  :)

09.04.06
09:05

Е тоя е истински звер
Гледам и не вярвам на ушите си  :D

EN

09.04.06
13:52

Ми според мен нищо няма да му стане!Аз съм пил 6 шеика по 40-50гр за един ден(нямаше начин болеше ме зъб цял ден и неможех да ям)!

09.04.06
15:42

[quote author=“energymax”]Ми според мен нищо няма да му стане!Аз съм пил 6 шеика по 40-50гр за един ден(нямаше начин болеше ме зъб цял ден и неможех да ям)!

Брат ше ме извиняваш ма има разлика между 300гр и 600гр  :wink: Ма може пича да е здрав и нищо да не му стане Nazgul очакваме с нетърпение да разберем какво е станало с твоя приятел.Дали не е зел некой и друг златен медал освен тоя по простотия  :D

09.04.06
15:58

а дали не те излъгал така лекичко...

09.04.06
23:21

Аз ли съм в грешка нещо? Все си мисля че протеините не вредят на бъбреците и дори и 3кг протеин да бодне най-много да ги “изстропа” и нищо друго. Поправете ме ако греша :) Иначе аз си взех на оптимум сурватка с вкус на ягода. Е нема толкова вкусно нещо особено с кисело млекце :)

10.04.06
10:01

[quote author=“Batgogo”]Аз ли съм в грешка нещо? Все си мисля че протеините не вредят на бъбреците и дори и 3кг протеин да бодне най-много да ги “изстропа” и нищо друго. Поправете ме ако греша :) Иначе аз си взех на оптимум сурватка с вкус на ягода. Е нема толкова вкусно нещо особено с кисело млекце :)

Грешиш! Всичко  може да бъде вредно зависи от количеството.
А за хора с нарушени функции на бъбреците не е препоръчително да взимат протеини :!: .

AR

10.04.06
13:10

Де бе!
То с едни протеини се тъпчем.
40 на 100 чиста съставка.
МБ@х мааму.
Твоя fella да държи темпото ако има в джоба.
Интересно ми е да вида резултата

10.04.06
23:05

Несериозна тема
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1