Промяна в програмата?

09.04.06
00:04

Здравейте,
Аз съм на 18 години62кг. Започнах с програмата за абсолютно начинаещи(от сайта), а от 4 месеца тренирам по програмата за маса, за средно напреднали http://www.bb-team.org/training/000157.php Единствената промяна, която съм направил е, че вместо придърпване на вертикален скрипец се набирам. Та въпросът ми е: трябва ли да направя леки корекции в упражненията(и какви), защото имам чуството, че мускулите ми привикнаха с тези упражнения...

Благодаря предварително:)

09.04.06
01:12

Покачвай килограмите и не се притеснявай. И защо си мислиш, че мускулите са привикнали.

09.04.06
08:20

Според мен е време да поразнообрази тренировката си, 4 месеца не са малко.
Можеш да сменяш 50% от упражненията на всеки 4-6 седмици, за да стресираш мускула. Може и да смениш реда на упражненията или да промениш повторения/тежести. Пробвай някоя пирамида. Експерементирай, кое ще има най-добър ефект.  :wink:

09.04.06
10:36

[quote author=“SuDjI”]Покачвай килограмите и не се притеснявай. И защо си мислиш, че мускулите са привикнали.

Преди, след упражненията за бицепс, ръката ми се надуваше да таквава степен, че трудно я сгъвах, а сега пак се пълни, но имам чуството, че много по малко :?  Ще кажете, качвай килограмите, но аз съм на лимита си. А като свърша серията не я чуствам така изморена.(Става дума само за бицепса)

А сега още един въпрос:) Да речем, че тренирате гърди. На кое упражнение е по-добре да се качват килограмите?
Защото аз нямам проблем да кача малко килограми на лег, но после като отида на полулег и не мога да работя с старите, а отивам на по малко :(

09.04.06
11:22

[quote author=“HelLRider”][quote author=“SuDjI”]Покачвай килограмите и не се притеснявай. И защо си мислиш, че мускулите са привикнали.

Преди, след упражненията за бицепс, ръката ми се надуваше да таквава степен, че трудно я сгъвах, а сега пак се пълни, но имам чуството, че много по малко :?  Ще кажете, качвай килограмите, но аз съм на лимита си. А като свърша серията не я чуствам така изморена.(Става дума само за бицепса)

А сега още един въпрос:) Да речем, че тренирате гърди. На кое упражнение е по-добре да се качват килограмите?
Защото аз нямам проблем да кача малко килограми на лег, но после като отида на полулег и не мога да работя с старите, а отивам на по малко :(

По принцип така се прави. От лег дигаш на максимално и от полулег вече нямаш сила за същите кила. За това е добре от лег да ти е на първо място в тренировката за гърди, от полулег на второ и вече третото флайс, пек-дек или там каквото правиш.

09.04.06
14:05

[quote author=“SuDjI”]До колкото разбрах ти си жена, която иска да прави мускули. Нали така ???

Еее жена!? Стига бе, недей така... Нека уточним недоразуменията. Мъж съм си :wink:
Почистен спам
Придържайте се към темата !!!
ASTOR

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1