09.04.06
18:27
Два месеца спазвах нещо като НВД, но с по малко калории.Заедно с него тренирах по това:
http://www.bb-team.org/training/000300.php (Крака не правих, а в почивните дни кардио)
Сега почвам НВД, след което предполагам ще съм доста изчистен и ще почвам режим на трупане на маса.
Искам да ви попитам докато правя НВД-то да продължавам ли да спазвам досегашната ми тренировка с тежестите или да я сменя с друга, която вие предложите.Ако може само и упражненията да пишете, като давате съвети.
От 2 седмици правя кардио в залата, веднага след тренировката с тежестите.
10.04.06
19:38
абе бате ти малумен ли си вече мислиш че си изчистен и през април месец ще трупаш маса?
само да те светна парво се трупа маса и когато мислиш че си натрупал достатъчно тогава почваш да чистиш а не когато чуеш от някои че вече трябва да се чисти-просто няма смисъл
Не обиждай другите! Първо гледай себе си!
manson
Приятелче ха ха ха нима само хората с развита мускулна маса имат нужда от чистене на мазнини?Аз се чистя от мазнини, за да изглеждам добре .Когато намаля още мазнините в тялото, ще започна да работя за мускулна маса.Невиждам нещо ненормално в това.Сега не всички сме като тебе големи татковци :lol:
10.04.06
20:53
[quote author=“Pablo”]Приятелче ха ха ха нима само хората с развита мускулна маса имат нужда от чистене на мазнини?Аз се чистя от мазнини, за да изглеждам добре .Когато намаля още мазнините в тялото, ще започна да работя за мускулна маса.Невиждам нещо ненормално в това.Сега не всички сме като тебе големи татковци :lol:
Дам мн си прав и аз тва мисля скоро да правя