Начинаещ- три или четири дена тренировка?

10.04.06
19:46

Здравейте от днес почнах да вдигам обаче има един “проблем”-реших  да тренира по програмата за начинаещи в сайта която е за 3 дена обаче тренирам с един приятел,който тренира 4 дни в седмицата(понеделник,вторник,четвъртък и петък)и един ден както се сещате ни се разминава-та въпроса ми е да тренирам ли по 3 дневната програма(понеделник,вторни и петък)защото понеделник сряда и петък не става или да тренирам по програма за по напреднали демек 4 дни в седмицата?
Демек така се получава 2 дена един след друг тренировка после 2 дни почивка пак един ден тренировка и пак два дни почивка-това с 3 дневната програма!Добре ли е оак да попитам?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:22.

10.04.06
20:22

Най-добре 3 дена, но с почивка между тях. Примерно Тр-П-Тр-П-Тр-П-П или по-добре П-Тр-П-Тр-П-П-Тр, щото в понеделник и сряда е доста пълно в залата, повечето хора почват от понеделник, няма нужда да се блъскаш останалите.

10.04.06
21:04

[quote author=”Борислав”]Най-добре 3 дена, но с почивка между тях. Примерно Тр-П-Тр-П-Тр-П-П или по-добре П-Тр-П-Тр-П-П-Тр, щото в понеделник и сряда е доста пълно в залата, повечето хора почват от понеделник, няма нужда да се блъскаш останалите.

Да бе ясно че така е по добре ама не става щото трябва да ни съвпадат дните!Не тренирам в зала а си купихме лежанка и трябва някой да ми крепи за да мога да вдигам оптимално и затова питам как да го направя

10.04.06
23:58

В такъв случай малко излишен ти става въпроса, щом обстоятелствата го изискват, тренирай така. Програмата ти на сплти ли е или тренираш цялото тяло в един ден?

11.04.06
10:38

[quote author=”Борислав”]В такъв случай малко излишен ти става въпроса, щом обстоятелствата го изискват, тренирай така. Програмата ти на сплти ли е или тренираш цялото тяло в един ден?

Еми програмата за начинаещи от този сайт.Значи викаш проблем няма да тренирам 3 дена като 2 са един след друг?

11.04.06
12:51

Ако не тренираш едни и същи мускулни групи.

11.04.06
20:46

[quote author=”Борислав”]Ако не тренираш едни и същи мускулни групи.

Благодаря а ако след 1 месец мина 4 дневна тренировка дали ще е удачно?

11.04.06
21:30

Не мога да ти кажа, зависи какви резултати постигнеш. Тренирай един месец, пък тогава сигурно ще можеш и сам да си прецениш.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1