Почивка

11.04.06
15:24

Колко горе-долу трябва да бъде почивката за една мускулна група за да не се претренирва?

Nenor

11.04.06
15:31

[quote author=“vendeta”]Колко горе-долу трябва да бъде почивката за една мускулна група за да не се претренирва?

зависи от стажа, храненето, ако приемаш хранителни добавки по-бързо се възстановяваш, ако взимаш химия също. Дай инфо за себе си !

11.04.06
15:39

ами вече от една седмица ходя на фитнес.И преди това със ме занимавал(някъде от септември) но не чак толкова сериозно.Не взимам никакви добавки и химии!!!

11.04.06
15:54

[quote author=“vendeta”]Колко горе-долу трябва да бъде почивката за една мускулна група за да не се претренирва?

Ами 1 път седмично,ако си на програма...Като гледам си начинаещ прави кръгови тренировки-по 1 упр на МГ 5 серии по 8-12 повторения(зависи от МГ).Тренировките са ти 3 пъти седмично.Вече като минат 2-3 месеца да ти свикне тялото и да навлезе в час-влизаш в сайта там има много програми...

11.04.06
18:46

По принцип е 72 часа за голяма мускулна група(крака,гръб,гърди,)за малка 48 часа(бицепс,трицепс,рамо,трапец,преса,прасец)обаче това зависи от много работи храна добавки и т.н.

Nenor

12.04.06
12:59

[quote author=“vendeta”]ами вече от една седмица ходя на фитнес.И преди това със ме занимавал(някъде от септември) но не чак толкова сериозно.Не взимам никакви добавки и химии!!!

направи си 3 дневен тренировъчен сплит за седмица , комбинирай малка мускулна група с голяма, не прави много серии.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1