Какво мислите за тази програма

ivaivalito

13.04.06
23:36

Стажа ми е близо 5 години 188 с. 85 кг. Тази профрама цели да наблегне на ръцете и прасеца. .Гърбът го тренирам така с малко упражнения защото ми върви добре.Целя също и изчистване на мазнините от паласките и корема и качване на маса в пресата.Как мислите добър ли е потборът на упражненията и мускулните групи.Сериите и повторенията са по 2 загряващи и 3 работни.Повторенията са между 8-12 повторения.За прасеца и корема са 20

Ден първи Гърди Прасец


Повдигане на щанга от полу лег
Повдигане на дъмбели от лег
Флайс отлег
Крос оувър
Повдигане на пръсти на от стоеж

Ден втори Гръб Рамо 

Набиране
Пул даун зад врат
Гребане с щанга
Разтваряне в страни за рамо
Разтваряне от наклон за задно рамо

Ден трети Корем  Аеробика

Коремни преси
Повдигане на краката от  лакътна опора
Молитва  на скрипец
Велоаргометър

Ден Четвърти Бедро Прасец

Клек
Лег преса
Бедрено разгъване
Бедрено згъване
Повдигане на пръсти от стоеж
Повдигане на пръсти от седеж

Ден пети  Бицепс Трицепс

Сгъване с щанга
Скотово с дъмбел
Концентрирано
Френско
Френско с дъмбел от седеж
Разгъеане на скрипец

Ден шести Корем Аеробика

Коремни преси
Повдигане на краката от лакътна опора
Молитва на скрипец
Велоаргометър

Ден седми почивка

14.04.06
00:03

Драсни и сериите и повторенията

14.04.06
07:53

Нямаш упражнение за предно рамо. Натоварва ли ти се достатъчно като тренираш гърдите? Бих ти предложил средното рамо да го преместиш при гърдите, мен лично не ме кефи гръб и рамо в един ден.

миналата година тренирах по абсолютно същатата програма като изключим прасеца него не го тренирах бях много доволен поне на мен много добре ми действаше тази програма прогвай за 2 месеца да видиш как ще е и ти си прецени дали после да продължаваш по нея.

ivaivalito

14.04.06
12:06

[quote author=“Neo”]Нямаш упражнение за предно рамо. Натоварва ли ти се достатъчно като тренираш гърдите? Бих ти предложил средното рамо да го преместиш при гърдите, мен лично не ме кефи гръб и рамо в един ден.

Та за предното рамо се натварва при фърдите.За гръб и рамо ще кажа че на мен лично ми действа добре.Или сам гърбът или с рамо нито с трицепс нито с бицепс ми върви.Просто питам ей така да видя вие какво мислите за упражненията :) А и друго смятате ли че Аеробиката и корема съм ги сложил в подходящи дни :) според мен е добре така.

14.04.06
12:28

Не знам дали ще ти влезе добре за прасеца. Пиши какви серии и повторения правиш. На мен лично прасеца ми расте най-много от тягата и клека.

ivaivalito

14.04.06
13:33

по принцип прасеца ми генетично е мно слаб .Започнах да тренирам преди 5 години с 33 прасец и 25 ръка.Сега ръката ми е 36 а прасеца 25 .Тя и ръката трудно ръсте ама.Та прасеца го тренирам с едни специялни повторения.По точно те са  пауза почивка и на другия ден ходя като е...ан от мускулна треска :)

14.04.06
15:15

[quote author=“ivaivalito”]по принцип прасеца ми генетично е мно слаб .Започнах да тренирам преди 5 години с 33 прасец и 25 ръка.Сега ръката ми е 36 а прасеца 25 .Тя и ръката трудно ръсте ама.Та прасеца го тренирам с едни специялни повторения.По точно те са  пауза почивка и на другия ден ходя като е...ан от мускулна треска :)

Явно нещо си се объркал за размерите на прасеца :) .
Аз също тренирам по програма с акцент върху ръцете и имам преди трен. за ръце 2 дена почивка, а след ръцете 1 ден почивка, за да има пълно възстановяване ( не правя дори корем).

ivaivalito

14.04.06
15:20

да  ред объркал съм .но сега ти ми даваш добра идея за ръцете да ги тренирам в първия ден след 2 дни почивка и след тях да сложа краката. Другия ден корема и после гърдите и накрая гърбът и рамо :) за рамо наро4но не съм избрал изтласкващи упражнения за да не натоварвам трицепса.  Как мислите добре е така нали. А и малко разнообразие да има че таъ вече година тренира. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1