за гърдите..

happy666

15.04.06
22:10

Гледах предаването на Недик...и той даде един акъл..каза..”хубаво е и отвреме на време да правите следната тренировка за гърди..20 повторения само флайс..или 20 повторения само полулег....това е голям стрес за мускулите...и това можете да го правите през 2-3 месеца”...тоя или е гениии или е тотално изперкал....вие какво мислите ??  :roll:

16.04.06
00:09

[quote author=“happy666”]Гледах предаването на Недик...и той даде един акъл..каза..”хубаво е и отвреме на време да правите следната тренировка за гърди..20 повторения само флайс..или 20 повторения само полулег....това е голям стрес за мускулите...и това можете да го правите през 2-3 месеца”...тоя или е гениии или е тотално изперкал....вие какво мислите ??  :roll:

Абе май е изперкал

11.05.06
21:06

Недик въобще не е изперкал вслушайте се в него и няма да збъркате.Замислете се само,че ако досега не сте правили тренировка по начина по който той препоръчва,това наистина ще е сериозен стрес за мускула.И тук ще спомена,че мускула обича да му е комфортно,направете така че да не му е комфортно и той ще порасте.

11.05.06
23:41

20 повторения или 20 серии ? Ако става въпрос само за едно упражнение в тренировката май трябва да е 20 серии :roll:

happy666

12.05.06
00:08

опс....извинявайте...серии имах предвид обаче от невнимание................ :oops:  :oops:     
няма ли да се претренира мускула ако правим по 20 серии флайс например?  :roll:

12.05.06
09:20

[quote author=“happy666”]опс....извинявайте...серии имах предвид обаче от невнимание................ :oops:  :oops:     
няма ли да се претренира мускула ако правим по 20 серии флайс например?  :roll:

бате ако направиш 20 серии флайс не само ще претренираш и повече гърдички нема да имаш хаах

lex cazinsky

12.05.06
09:44

зависи колко повторения и с колко процента от 1RM ще ги правиш тия флайсове. И при все ми се струва , че ще направиш адският отказ ако не тренираш с цел издръжливост ами просто се хванеш една тренировка и направиш 20 повторения. Ама н.з - нямам предаване , не мога да давам акъл  :lol:

12.05.06
09:57

Според мен ако това се прави един път на 2-3 месеца едва ли ще се претренира, и само да вметна , че това има смисъл да се прави само при застой, а застой може да има само при напреднали, така че това не е за всеки.

FZ

12.05.06
20:52

Ако нямаш доста стаж просто няма да има никакъв ефект това е един от видовете стресиране на мускула за напреднали .  :o

12.05.06
21:49

Аааа според мен тази система е много добра... точно така да се прави от време на време... аз така понякога тренирам гърдите или гърба...

примерно за гърди правя 12-15 серии само лежанка и най-много след това да направя един пек-дек...

или за гърба само набирания или само чукове... добре е... обикновено след това имам мускулна треска... а при 20 серии флайс мускулната треска трябва да е неизбежна ако се правят до отказ :)

Относно претренирането не виждам как може да стане - претрениране се наблюдава в продължителен период от време ако правиш прекалено голямо натоварване... от една по-тежка тренировка най-много да имате мускулна треска от стреса :)

14.05.06
19:55

Не е лошо това което е казал.Със сигурност ще има стрес за мускула и предполагам сериозно напомпване.Да си кажа честно и аз го гледам,но понякога такива небивалици говори,че направо да му се чудиш.И като вземе с това,че едвали не всичко е пари на вятъра.ако нямало това,ако нямало онова.И ,че без зоб нямало да стане направо ме уморява  :wink:  Той така направо ще убие мерака на някой който сега започва :)

16.05.06
07:35

Боис това може верно да те изкартва а и гардите са големи мусколи и от време на време маи няма да е зле да се прави това разбиване  :wink: само да попитам пак това е една сериа с 20-се повторения нали и за двете упрайнения  :D

16.05.06
20:37

хора слушайте Недик и няма да сгрешите :)

16.05.06
20:41

чесно казано загубих дар слово но човека може да е прав

18.05.06
10:50

Недик ги разбира нещата. Той ме убеди да спра равната лежанка. Baihu, то ако сме честни, найстина не става без някои медикаменти :lol: , така че и за това е прав :wink:

happy666

18.05.06
11:23

а какво й  е на равната лежанка  :roll:

18.05.06
11:51

[quote author=“happy666”]а какво й  е на равната лежанка  :roll:

Натоварва повече рамената и не се усещат добре гърдите, поне при мен... :wink: Предпчитам горна и най-вече долна лежанка - лично мнение. Явно не само аз :wink:

18.05.06
13:10

Е то без равна лежанка може ли?Мисля че е хубаво с нея стига да правиш упражнението правилно  :? не случаино я има и не случаино се вклучва във всяка програма (е почти всяка де)!Мене лично добра ми даиства особенно след приклучване да задалжителните серии правя и една супер серия с по-малко кг. малко по бързо но не прекалено и стигам почти до отказ и гърдите ще ми се пръснат  :twisted:  :twisted:  8)

18.05.06
14:05

[quote author=“Alonzo”]Е то без равна лежанка може ли?

Може ;)

TU

18.05.06
16:26

[quote author=”Петко К”][quote author=“Alonzo”]Е то без равна лежанка може ли?

Може ;)

И при мен равната лежанка не влиза много добре. Иначе горна и долна - супер  :lol:

18.05.06
17:00

Еми все пак това е индивидуален спорт при които на всеки един от нас му деистват по-различен начин упражненията нали така.На един може да го натоварва равната лежанка и да разте, друг може да не го натоварва и да не му помага кои знае колко.Такаче дадох само мнение по-вапроса не сам казал не я правете защото едикаквоси там  :x :evil:  :x :evil:  :evil:

05.06.06
15:28

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
ASTOR

Ето ти линк -http://www.bb-team.org/exercise/000061.php Пиши на кирилица за напред.

05.06.06
15:32

[quote author=“Savoy4o”]sujelqvam za neymestniq vapros pri tva v temata no kakvo e flais ???

http://www.bb-team.org/exercise/000061.php

07.06.06
16:35

[quote author=“Oblivion_”]Недик въобще не е изперкал вслушайте се в него и няма да збъркате.Замислете се само,че ако досега не сте правили тренировка по начина по който той препоръчва,това наистина ще е сериозен стрес за мускула.И тук ще спомена,че мускула обича да му е комфортно,направете така че да не му е комфортно и той ще порасте.

Много си прав,братле!!Предаването на Недик е най-доброто,което може да се види по телевизията.И тои е много наватре в нещата,така че може да му се имапълно доверие.И си прав и за стресирането при мускулите.Когато привикне на тренировката,спира да се развива.За това са препорачителни тези промени в упражненията на 3-4 месеца...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1