Маса-Крака?

16.04.06
12:11

НЕ намерих отговор на този въпрос във форума ако го има дайте линк.
Значи въпросът ми е следният може ли да качи масата на краката(чрез мускулатура не чрез мазнини:)) чрез някакви упражниния със собствено тегло примерно спринтове клекове на един крака или нещо от сорта.Очаквам по компетентните да отговорят мерси предварилтено.
п.п. И БЕЗ СПАМ ...

16.04.06
12:23

Може,обаче няма да е толкова колкото при тренировките с тежести и зависи от храненето.

16.04.06
13:00

драсни една примерна програма пък то и в нас може да си спретна една шанга просто не ми се ходи по фитнесите че мнг пари искат тиа ... не съм против използването на тежести по принцип и за храненето какво по точно?

NE

16.04.06
19:02

Може бе батка,сичко може,зависи колко силно го искаш.Чувал сам че кросовете изграждат маса на краката.Незнам до колко е вярно но изчакаи някои друг по-компетентен от мен да си каже мнението.Пак и като хапваш повечко пак ще помага доста и с кросчетата......
Мале кат на бате Рони щи станат баджаците. :wink:

16.04.06
21:10

Ами от клековете, бедрената преса по добри упражнения няма да намериш за маса на бедрата

16.04.06
22:02

Пич,хващаш една 10 литрова бутилка и клякаш с нея в началото.Винаги можеш да си наериш нещо тежко.

17.04.06
15:00

ам за кросовете се сумнявам тъи като те по принцип би трябвало да развият издражливост аеробна работа на мускулатурата докато спринта анаеробна без кислордна срри некаде ако права грешки ме поправете та погледни нагледно един спринтъор и друг който бяга крос (говоря за професионално занимаващи се) каква е разликата м/у тях. пък за клековете аз си права от време на време с гаджето на раменете 50 кг :) мерси ае че малко работа требва да се свърши

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1