Mнение за програмка.Мерси

17.04.06
20:25

ЗдравейтеSmile
Искам да ви помоля просто за едно менние за моята програма
Значи,малко за мен- 22г., 191 висок, 85кг
Преди да почна дасе занимавам с фитнес сам си тренирал вкъщи около 7месеца ,всеки ден с гира 15кг, щанга-около 35кг.
Имаще пауза от около 10 месеца.
Преди около месец почнах да ходя на фитнес 3 пъти седмично,като сам си разделил програмата ,така че за 2 пъти да си правя всичко.
Целта ми не е да стана много здрав, просто да има някакъв добър резултат, да личи ,че поне нещо тренирамSmile)
та,това правя(предварително се извинявам,че наименования на упражнения не знамSmile):

ПОНЕДЕЛНИК:
========================
гръб: 1. гребане(ако така се нарича тегленето в еднало положение)- 4серии по 8-9 повторения с 45кг
2.теглене пред врат - 4серии по 8-9 повторения с 45кг

бицепс: 1.с кривия лост 4 серии по 8-9 повторения с по 7кг от двете страни(не знам коко тежи по принцип този лост)
2. 4 серии по 8-9 повторения с 9 кг. дъмбели(израсходвам каквото е останало от силите миSmile)

+ корем
=========================
СРЯДА:
=========================
гърди: 1.лежанка - 4серии по 8-9 повторения с около 50кг
2. наклонена лежанка - 4серии по 8-9 повторения с малко по-малки кг от горното
3.от лег упражнение с гирички(12кг) - 4серии по 8-9 повторения
рамо: 1. вдигане на лост г - 4серии по 8-9 повторения с около 35кг
2. упражнение с дъмбели(9кг) -4серии по 8-9 повторения

трицепс:1. лег с кривия лост - 4серии по 8-9 повторения с около 30кг
2. стандартното упражниение за трицепс на уред- 4серии по 8-9 повторения с 45кг
+ корем
======================
СЪБОТА:
======================
Връщам се на упражненията от понеделник.

ЗНАМ ,ЧЕ ЗА ДОСТА НЕГРАМОТНО СЪМ ОПИСАЛ УПРАЖНЕНИЯТА,НО СЪМ “НОВ” ПРОСТО И ПИТАМ СЕРИОЗНО
искам да знам , правя ли въобще нещо ,като тренирам по тоя начин, пак уточнявам, че не желая да ставам кой знае какъв, затова не правя за отеделната група мускули повечко упръжнение ,а също лкакто виждате и караката липсватWink
БЛАГОДАРЯSmile

InDaHEad

17.04.06
22:59

Братле какъв е тоя двудневен сплит?Разпредели си упражненията в 3 дена и прави по 4 упр. за гръб и гърди.
Примерно:1 ден:Гърди+трицепс
2 ден:Гръб+бицепс+трапец
3 ден:Рамо+корем

и те съветвам ако имаш време и крака да тренираш(или поне прасец)

Ааа и другото което се сещам.Как може да правиш 2 упражнения за рамо,което се състои от 3 мускула :shock:
За средно рамо прави 2 упр.+1 за предно+1 за задно

За рацете може да си оставиш 2 упр по 4 серии или 3 по 3 серии

айде :wink:

17.04.06
23:39

СПАМ Ако няма какво да кажеш НЕ ПИШИ !!!
ASTOR

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1