18.04.06
14:08
Четох мненията за въглехидратите след тренировка,но никъде категорично не се каза кое е по добре и по-полезно.За меда знам че е безвреден но дали се качва маса с него както с глюкозата.
Обосновете отговора си.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
18.04.06
14:44
Медът е много полезен,особено ако е домашен,но не ефективен колкото декстрозата след тренировка.
18.04.06
18:05
медът е натурален, скоро писах доклад за Чернобил, и това е единствената храна в която не са били намерени “горещи частици” :idea:
18.04.06
18:12
Резултатите са красноречиви. Той съдържа два вида въглехидрати(глюкоза и фруктоза), има антиоксиданти(пречиства организма), от него няма да омазниш толкова, лесно се хапва(няма нужда от шейкър) :wink:
18.04.06
19:04
Като се има впредвид друго.. в темата за въглехидратите скоро беше обсъждан и приема на сложни бързи въглехидрати след трен (печени картофи,картофени пюрета ,бял ориз и дори и бял хляб)
18.04.06
21:58
е мед естесвено
18.04.06
22:36
Сигурни ли сте че от меда не се омазняваш толкова? :wink:
18.04.06
23:02
[quote author=“PowerWave”]Сигурни ли сте че от меда не се омазняваш толкова? :wink:
абе мед тва си е натурален продукт бе
18.04.06
23:36
Защо мислиш, че греша?
19.04.06
00:05
Не казвам че грешите просто и двете са прости въглехидрати,които не се различават много,и за тва ми е интересно защо мислите така :roll:
И кво подяволите значи:”ТВА СИ Е НАТУРАЛЕН ПРОДУК БЕ”?? :shock: Тва че е натурален да не би случайно да ти гарантира че не се омазняваш?? :wink: :?:
От меда си омазняваш без никакви проблеми, според мен единственото му приложение в общия случай е след тренировка... иначе не виждам смисъл да се приема, независимо че е натурален...
Аз лично предпочитам глюкозата след тренировка най-вече защото ми е удобна и няма как да нося мед в залата...
[quote author=“kao”]От меда си омазняваш без никакви проблеми, според мен единственото му приложение в общия случай е след тренировка... иначе не виждам смисъл да се приема, независимо че е натурален...
Аз лично предпочитам глюкозата след тренировка най-вече защото ми е удобна и няма как да нося мед в залата...
Преди си слагах меда в кутиика от таурин и след тренирока си похапвах :P ма са нещо не ме кефи да си носа мед :)
19.04.06
14:40
[quote author=“PowerWave”]Не казвам че грешите просто и двете са прости въглехидрати,които не се различават много,и за тва ми е интересно защо мислите така :roll:
И кво подяволите значи:”ТВА СИ Е НАТУРАЛЕН ПРОДУК БЕ”?? :shock: Тва че е натурален да не би случайно да ти гарантира че не се омазняваш?? :wink: :?:
Друго имах предвид горе :D Глюкозата е прост и бърз въглехидрат, а 50% от меда са фруктоза, който е прост бавен въглехидрат. Не знам разликата дали се усеща, но е хубаво да се спомене. Разбира се, че и от меда се омазнява :)
19.04.06
14:46
Междудругото меда е доста по полезен от декстрозата доколкото знам(майка ми нон стоп забърква някви медове у нас :lol: ),обаче някак си не върви да мъкня някъв буркан с медец в залата секи път :lol:
Медът е равни количества глюкоза и фруктоза+витамини.Много интересно нещо е,понеже обикновено организмите изхвърлят само безполезното,пък пчелите акат витаминки.
19.04.06
21:14
[quote author=“Size”]Медът е равни количества глюкоза и фруктоза+витамини.Много интересно нещо е,понеже обикновено организмите изхвърлят само безполезното,пък пчелите акат витаминки.
Еми сигурно витамините им идват в повече и затова ги АКАТ :lol: .Тая дума одавна не я бях чувал и ми станя яко смешно :D
22.04.06
18:51
Разбира се мед при всички случай е по полезен от глюкозата , а за замазняването зависи по колко и кога го хапваш . :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече