Съвет

24.04.06
10:30

Абе значи аз съм си направил една програма ама искам да знам дали има някакво значение по  какъв ред ще я правя ... Ето я и програмата : 1-Изтласкване на щанга от лег, полулег и обратен лег 2- Раменни преси 3- Бицепсово сгъване с щанга 4- Придърпване на вертикален скрипец 5- Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 6- Бедрено разгъване 7- Повдигане на пръсти от седеж 8- Коремни преси 9- Повдигане на краката
Тва го правя всяка тренировка.. и кажете има ли някакво значение по какъв ред ще я правя..  :wink:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:24.

SA

24.04.06
10:39

как ше го праиш всяка тренировка е?!?Тряя малко да си распределиш упражненията на дни...Ако праиш всичко тфа на всяка тренировка ше претовариш мускулите

24.04.06
10:49

еми аз тренирам понеделник сряда и петък и не ми е натоварено ... справям се не се чувствам преуморен по 3х8 правя от всички тези упражнения..

SA

24.04.06
11:00

хах ми щом преценяш че не си уморен - добре.просто ти каам че не е тфа правилния начин на тренировка.Опитай така:

ПОНЕДЕЛНИК:бицепс, гръб, корем
СРЯДА:трицепс, гърди, корем
ПЕТЪК:предмишница, рамо, крака  :roll:

24.04.06
11:00

Много упражнения са тва за една тренировка.Разпредели си ги,ще имаш по-голям ефект.

NE

24.04.06
11:16

Прави тренировката във всеки тренировачен ден.Само малко корекции.Махни долната лежанка.Прибави за гръб горен скрипец,прибави и бедрено сгъване след бедрено разгъване и вместо щанга с тесен хават разгъване на скрипец.
Успех.

24.04.06
20:13

Еми аз сега преди 1 седмица почнах да тренирам и съм начинаещ.. за тва неискам по особени  упражнения да правя.. а  най-обикновените па за по нататък ще почна..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1