26.04.06
12:04
Здравейте . Искам да отслабна но имам някои въпроси . Значи правя 4-5 пъти в седмицата кардио / вечер , велоергометър/ от 2 месеца . Имах ефект но спрях за 2 седмици и ... пак същото . Сега пак почнах наново . Не спазвам някаква диета , а просто се ограничавам , но пак няма ефект . Първия ми въпрос : Същото ли е дали ще ям от време на време сладко и хляб и да ги ям в малко количество . Имам и друг проблем . Сладкото мога да го спря но хляба имам чувството че като не го ям не се насищам . Има ли нещо с което мога да го заместя ?Имам дъмбели по 5 кг/ но правя тренировките с 2,5/ . Един приятел ми каза , че като правя опражненията с много повторения и ставало за отслабване . Смисал напраимер флайс правя го 15 пъти , почивам пак 15 , почивам , пак 15 и т.н. . Наистина ли е така ? Правя и коремни преси но като казах на друг приятел как ги правя / правя ги обикновени / ми каза че са за един вид хора които нямат мазнини и въпроса ми е какви коремни да правя за премахване на мазнините ? А и още нещо как да махна мазнините по ръката ? Имам мускул но е без релеф ? Моля помогнете !
Забравих да кажа че съм на 14 години висок съм 173 см тежа 70 кг .
Виж, ако ядеш примерно 3 филии хляб вземи една следващия път.Накъсаи я на мноого дребно и със всяка хапка гледаи да хапваш и хляб яж малко по бавно и така ще се засищаш.Аз преди ядох мноого хляб приложих тази процедура и сега даже филия и половина ми е мноого.Разбира се без диета няма да има барзи резултати.Правилно си се урентирал към кардиото.А коремни преси прави ги обикновени до откат по 100-200 колкото можеш по възможност преди кардиото.Дори може да почнеш да слагаш тежест.Но не си пъхаи краката под легло трябва да ги виждаш така ми бяха казали преди! Успех!
По реда на нещата, които си писал:
1.Правилно си се ориентирал към кардиото, но не пишеш с каква продължителност е. Трябва да е не по-малко от 30мин.
2.За хляба:можеш да го замениш с ръжен, но и от него трябва да ядеш по-малко.
3.За повторенията е точно така-повече са за релеф.
4.Няма коремни преси за изчистване на мазнините-те само стягат мускулите, а изчистването става с диета и кардио. Не е необходимо да правиш по 100-200 преси. 3х20-30 за горни, долни и странични са ти достатъчни.
5.За ръцете-важи същото. Правиш съответните упражнения от програмата си, а мазнините ще се топят от кардиото.
Поздрави!!!
27.04.06
12:31
Значи аз работя по една програма която сам си направих като на преден план съм сложил многото повторения . Впрочем програмата ми за 5 дни в седмицата и петте е една и съща . Ето я и нея :
Концентрично сгъване 3 x 40 /на двете ръце с 2,5 кг/ - 10 на едната после десет на другата и т.н.
Гребане с дъмбел 3 х 40 - пак като миналото
Коремни преси 3х20
кросоувър 2х 20 - пак като миналите 2
Пек-дек 2х20 - ||-||-||
3х20 - 20 почивка 20 ...
Изтласкване на дъмбел от полулег - 3х20
Пулоувър 2х20
Дали ще има ефект от тази програма и коя смятате чеще гори повече мазнините . Моята или тази :
http://www.bb-team.org/training/000163.php
[quote author=“Night^HaWk”]Значи аз работя по една програма която сам си направих като на преден план съм сложил многото повторения . Впрочем програмата ми за 5 дни в седмицата и петте е една и съща . Ето я и нея :
Концентрично сгъване 3 x 40 /на двете ръце с 2,5 кг/ - 10 на едната после десет на другата и т.н.
Гребане с дъмбел 3 х 40 - пак като миналото
Коремни преси 3х20
кросоувър 2х 20 - пак като миналите 2
Пек-дек 2х20 - ||-||-||
3х20 - 20 почивка 20 ...
Изтласкване на дъмбел от полулег - 3х20
Пулоувър 2х20
Дали ще има ефект от тази програма и коя смятате чеще гори повече мазнините . Моята или тази :
http://www.bb-team.org/training/000163.php
Калдио братче, кардиооооо нали да отслабваш искаш!! :lol:
27.04.06
20:29
Мерси за отговора ви но ми трябва отговор на моя пост , моля !
[quote author=“Night^HaWk”]Мерси за отговора ви но ми трябва отговор на моя пост , моля !
Кой от всичките ??
Забрави го твоя пост и виж какво пишат хората :roll:
28.04.06
19:53
[quote author=“Night^HaWk”]Здравейте . Искам да отслабна но имам някои въпроси . Значи правя 4-5 пъти в седмицата кардио / вечер , велоергометър/ от 2 месеца . Имах ефект но спрях за 2 седмици и ... пак същото . Сега пак почнах наново . Не спазвам някаква диета , а просто се ограничавам , но пак няма ефект . Първия ми въпрос : Същото ли е дали ще ям от време на време сладко и хляб и да ги ям в малко количество . Имам и друг проблем . Сладкото мога да го спря но хляба имам чувството че като не го ям не се насищам . Има ли нещо с което мога да го заместя ?Имам дъмбели по 5 кг/ но правя тренировките с 2,5/ . Един приятел ми каза , че като правя опражненията с много повторения и ставало за отслабване . Смисал напраимер флайс правя го 15 пъти , почивам пак 15 , почивам , пак 15 и т.н. . Наистина ли е така ? Правя и коремни преси но като казах на друг приятел как ги правя / правя ги обикновени / ми каза че са за един вид хора които нямат мазнини и въпроса ми е какви коремни да правя за премахване на мазнините ? А и още нещо как да махна мазнините по ръката ? Имам мускул но е без релеф ? Моля помогнете !
Забравих да кажа че съм на 14 години висок съм 173 см тежа 70 кг .
Защо си мислиш че си дебел според височината и килограмите който си дал не мисля че имаш какво да сваляш ? :o
28.04.06
21:58
Имам какво да свалям 100% . Нямам грам мускул /освен ръцете и краката/ по тялото . Имам корем и доста големи гърди . Проблема ми не е в корема а в гърдите . Впрочем имам нов въпрос . Какво да правя за да си махна гърдите / не да ги стягам а ди ги махна/
[quote author=“Night^HaWk”]Имам какво да свалям 100% . Нямам грам мускул /освен ръцете и краката/ по тялото . Имам корем и доста големи гърди . Проблема ми не е в корема а в гърдите . Впрочем имам нов въпрос . Какво да правя за да си махна гърдите / не да ги стягам а ди ги махна/
Отговорът е пак тичане! При мен с кардиото изчезна задника, краката ми остлабнаха също, но от кърста нагоре става много трудно 8)
ми батка направи си пластична операция :D , не е базикам се....ми не знам какво разбираш под махане но смятам че искаш да ги стегнеш и да станат по малки. с кардиото и ако храненето си оправиш ще свалиш не само от корема и краката, ми и от гърдите. така че спокойно всичко ще си стане с времето ако правиш нещата както трябва.
30.04.06
07:18
Кардио ! В Добрич е най-добрият парк в цяла България - ставаш рано сутрин , отиваш и правиш 2 обиколко на езерото ( 4 пъти седмично ) . Избягвай хляба , намали въглехидратите , по-малко тестени изделия , ориз , картофи , сладки . Яж по-често , но по малко , ситост изпитваш чак на 20-тата минута от яденето , така че не яж бързо . Ако си начинаещ с фитнеса - тренирай 3-4 пъти седмично , щом имаш големи и виснали гърди - наблегни на горната част , но това няма да свали цялата мазнина , само ще се постегнат , за това е важно да бягаш ! При корема е същото , като го изчистиш , може да почнеш да правиш коремни преси - за релеф - иначе с упражнението няма да свалиш нищо . Успех ! :wink: