по-бързо храносмилане какво да взимам???

26.04.06
16:34

Някой ако може да каже, имам предвид по - бързо усвояване и преработване на храната.....Искам  да засиля метаболизма си , каквото хапна го ``лепя`` сланинка.........Ходя по голяма нужда само 2-3 на 10 дена , на 18 год съм, 75 кг ,178….....чуден се за амино но не съм сигурен......

Sportex

26.04.06
23:47

Хапвай кисело млекце, ходи в магазин за суплементи и питай за ензимни препарати.

27.04.06
00:13

недей да се мяташ на добавки веднага. Не е нормално да ходиш по голяма нужда на 3 дена веднъж. Това показва според мен някаква грешка в храненето, още повече си момче (при момичетата е по-сложно). Какво ядеш? поемаш ли достатъчно фибри (в зеленчуците)? Супи? По себе си съдя, че като закусвам мюсли и за “десерт” хапвам една ябълка (+ още една някъде през деня) и обеда и вечерята ми включват някаква салата ми се отразява много добре на перисталтиката. Честно казано аз изобщо не бих посегнал на препарати а бих проучил защо това е така - няма цял живот да си на някакви добавки я...

energymax

27.04.06
00:24

опитай със зелен чай но не прекаляяваи,и след всяко хранене,се разхождаи по 10-15 мин,пии повече вода!Успех!

27.04.06
11:04

по принцип супи не съм ял сигурно от 6 мецеца....
зеления чай е за разхлабване , доколкото знам
някой пил ли е ЗАРСЕНА - пише че ускорява чревния метаболизъм...?

27.04.06
11:30

[quote author=“energymax”]опитай със зелен чай но не прекаляяваи,и след всяко хранене,се разхождаи по 10-15 мин,пии повече вода!Успех!

Добри съвети.

И според мен нещо не ти е тотално нормално в начина на живот. Трябва да отстраниш тоя проблем. че работата не е на добре.

Незнам дали боб ще има добро въздействие в твоя случай.

Аз препоръчвам още: чесън, много моркови, ленено семе, зеле.

Опитай и препарати за общо стимилиране , пчелен прашеци млечице и жен-цен.

Взимай витамини с микроелементи.

ри всяко положение, да не се изкендзваш/:)/ всеки ден си е бая тежко положение...  :?

27.04.06
18:34

знаете ли нещо за ЗАРСЕНАТА ?

Изтрих ти 2 поредни поста. Ползвай бутона “промени”.
manson

27.04.06
19:31

[quote author=“vankata”]знаете ли нещо за ЗАРСЕНАТА ?

фибри ти трябват и супи...какви съвети чакаш още? магическо хапче няма. Дори и тази ЗАРСЕНА да работи - какво - ще я пиеш цял живот и ще се храниш неправилно? Оправи си хранителния режим и перисталтиката ти ще се нормализира сама...

OD

27.04.06
20:35

Един приятел ми беше говорил за няква диета за ускоряване на метаболизма мисла,че беше само с ябълки и зелен чай,ако някои се сеща да пише тва е мн известна диета!

27.04.06
20:49

[quote author=“simetrichko”][quote author=“vankata”]знаете ли нещо за ЗАРСЕНАТА ?

фибри ти трябват и супи...какви съвети чакаш още? магическо хапче няма. Дори и тази ЗАРСЕНА да работи - какво - ще я пиеш цял живот и ще се храниш неправилно? Оправи си хранителния режим и перисталтиката ти ще се нормализира сама...

Абсолютно :!:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1