26.04.06
16:34
Някой ако може да каже, имам предвид по - бързо усвояване и преработване на храната.....Искам да засиля метаболизма си , каквото хапна го ``лепя`` сланинка.........Ходя по голяма нужда само 2-3 на 10 дена , на 18 год съм, 75 кг ,178….....чуден се за амино но не съм сигурен......
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
26.04.06
23:47
Хапвай кисело млекце, ходи в магазин за суплементи и питай за ензимни препарати.
27.04.06
00:13
недей да се мяташ на добавки веднага. Не е нормално да ходиш по голяма нужда на 3 дена веднъж. Това показва според мен някаква грешка в храненето, още повече си момче (при момичетата е по-сложно). Какво ядеш? поемаш ли достатъчно фибри (в зеленчуците)? Супи? По себе си съдя, че като закусвам мюсли и за “десерт” хапвам една ябълка (+ още една някъде през деня) и обеда и вечерята ми включват някаква салата ми се отразява много добре на перисталтиката. Честно казано аз изобщо не бих посегнал на препарати а бих проучил защо това е така - няма цял живот да си на някакви добавки я...
27.04.06
00:24
опитай със зелен чай но не прекаляяваи,и след всяко хранене,се разхождаи по 10-15 мин,пии повече вода!Успех!
по принцип супи не съм ял сигурно от 6 мецеца....
зеления чай е за разхлабване , доколкото знам
някой пил ли е ЗАРСЕНА - пише че ускорява чревния метаболизъм...?
[quote author=“energymax”]опитай със зелен чай но не прекаляяваи,и след всяко хранене,се разхождаи по 10-15 мин,пии повече вода!Успех!
Добри съвети.
И според мен нещо не ти е тотално нормално в начина на живот. Трябва да отстраниш тоя проблем. че работата не е на добре.
Незнам дали боб ще има добро въздействие в твоя случай.
Аз препоръчвам още: чесън, много моркови, ленено семе, зеле.
Опитай и препарати за общо стимилиране , пчелен прашеци млечице и жен-цен.
Взимай витамини с микроелементи.
ри всяко положение, да не се изкендзваш/:)/ всеки ден си е бая тежко положение... :?
знаете ли нещо за ЗАРСЕНАТА ?
Изтрих ти 2 поредни поста. Ползвай бутона “промени”.
manson
27.04.06
19:31
[quote author=“vankata”]знаете ли нещо за ЗАРСЕНАТА ?
фибри ти трябват и супи...какви съвети чакаш още? магическо хапче няма. Дори и тази ЗАРСЕНА да работи - какво - ще я пиеш цял живот и ще се храниш неправилно? Оправи си хранителния режим и перисталтиката ти ще се нормализира сама...
27.04.06
20:35
Един приятел ми беше говорил за няква диета за ускоряване на метаболизма мисла,че беше само с ябълки и зелен чай,ако някои се сеща да пише тва е мн известна диета!
[quote author=“simetrichko”][quote author=“vankata”]знаете ли нещо за ЗАРСЕНАТА ?
фибри ти трябват и супи...какви съвети чакаш още? магическо хапче няма. Дори и тази ЗАРСЕНА да работи - какво - ще я пиеш цял живот и ще се храниш неправилно? Оправи си хранителния режим и перисталтиката ти ще се нормализира сама...
Абсолютно :!:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече