Дали ще стане нещо?

28.04.06
20:31

Здравейте. :wink:

Имам няколко въпроса към вас.

1. 21г., 178см.,80кг. имам коремче, даже може да се каже две коремчета. Знаете как се получава като се прекали с бирата дълго време.Декември се уволних от казармата и съм качил към 5кг.Искам да ги сваля до 72-73 и най-вече да ми изчезне коремът!Не искам плочки, а само равен корем.Имам малко мазнинки по гърдите и бедрата.Ще може ли това да се изчисти само с кардио,НВД и Л-карнитин?
Под кардио имам в предвид велоергометър, степер и евентуално бягащата пътека(но не съм и фен).Четох много теми във форума някъде пише, че кардио над 30-40мин. е вредно(топяли се и мусколи) другаде, че трябва яко кардио истината къде е?
За НВД незнам, как ще я спазвам.Постоянно ми се яде нещо! Не съм гладен, но ми текът лигите и ми се яде!
Изчетох всичко за Л-карнитина и излиза,че е полезна добавка.
Коремни преси не мога да правя много.Имам проблеми с кръста и след 40-50 повторения ме заболява сериозно.
В крайна сметка така както съм замислил нещата ще постигна ли така желания от мен плосък корем?Искам като се погледна отгоре само ....... да ми стърчи.Ако трябва и на 70кг ще падна само да нямам мазнини.

Предварително Благодаря за отговорите/съветите :roll:

28.04.06
20:42

[quote author=“kefo”]...Ще може ли това да се изчисти само с кардио,НВД и Л-карнитин?

Да естествено, даже само с диета може.
Колкото до коремните, те не ти трябват, щом не искаш плочки. А по 50 и без това е безсмислено да правиш ;)

28.04.06
20:46

Прави частични коремни преси - без да отлепяш гърба от земята - само леки контракции... и няма да те боли кръста

Относно продължителноста на кардиото ако не те притеснява че ще загубиш муск. маса може да правиш и по 60 мин. колкото повече кардио правиш толкова повече килограми ще сваляш :)

При всички положения трябва да си оправиш храненето - хем ще сваляш по-лесно хем няма да губиш м.м. може и без строга диета, но тогава трябва много тичане :) мисля поне малко може да се ограничаваш

Карнитина е добра добавка само пол. ефект ще видиш от нея - вземи си ако имаш пари да отделиш.

Твоя проблем е доста често срещан - и сме писали много за него.

28.04.06
22:48

Ще взема и аз да дам едно мнение.След като неискаш да губиш ММ няма да е зле да си вземеш и аминокиселини  :? Лично аз ще си взема като започна да се занимавам с релеф следващия месец

29.04.06
11:13

Ограничения съм си наложил.Газирано не пия от близо 2-3 седмици,сладко хапвам от време на време но съвсем малко, хляб ям само сутрин по една тънка препечена филийка на тостера,м/у закуската и обяда хапвам по някое кисело мляко или варено яйце ако ми се дояде иначе не, обяда ми е към 14:30-15:00 където ям или пилешко с гарнитура ориз или само ориз зависи към 7-8 хапвам пак някое кисело ако огладнея, но е рядко.

ММ не искам да губя.Щом казвате и аминокиселини ще взема.Единствено мога да си позволя малко от краката.Кардио съм намислил по 15мин. велоергометър,степер и бягаща пътека общо 45мин. или да ги правя по 10мин. Да има ли почивка по 2-3минути или слизам от едното и направо на другото.Гледам много се препоръчва скачането на въже?

Смятам да продължа с коремните щото много ме съмнява ,че като сваля мазнините корема ще ми седи равен 3х15/20 през ден с вдигнати крака?По 60-80 коремни мога да си позволя.

NE

29.04.06
11:54

Скачането на важе може и да го отбегнеш ама лично аз мисля че не трябва.Пак като не искаш да губиш ММ незнам.Аминокиселини не съм приемал до сега ама на всеки човек деистват вазлично та така че послушаи някои които вече е използвал такива.
Успех.

RE

29.04.06
12:29

Ako спазваш горепосочените неща , които са ти постнали, ще свалиш, обаче после много бързо мозе да се варнеш пак в сащото полозение.Така, че спазвай режим дълго и нека стане като начин на живот,иначе все е дно нищо не си направил.
сте ти каза какво стана с мен:
Аз направих доста добри данни за 1 година като през този период вземах само веднъж креатин и БГ суроватка.

Почнах от ръука 34 и стигнах 40 за година, талиа 72см..171см. висок./тук е добре да спомена , че китката ми е 16.и релефа ми е много добър.,само , че за 1, 5 месеца /без тренировки и хранене от време на време и напрежение/свалих на 36 ръка и коренно загубих доста от резултатите си.сам виждаш за какво става дума.1 година труд, хиляди вложени в нещо, което е много относително и непосто0янно.е аз сам си ектоморф и за тва сигурно, толкова свалих..,
Пиша ти това да знаеш, като свалиш някой друг килограм , да не се отпуснеш и да ги варнеш бързо, бързо.
айде успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1