30.04.06
18:39
Искам да кача сила на лег-а... намислил сам си една програма и искам да видя какво мислите :roll:
Първи ден лежанка
Втори ден трицепс
Трети ден рамо
Четвърти ден почивка
Петия ден почвам пак от първи ден и така ги връткам :)
Като всичките опражнения за сила са саобразени от една програма гледах в сайта(силова).
62 кг, 173 см, тренирам от 1 год. това е :) благодаря ви предварително .
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
30.04.06
19:02
[quote author=“BoXeR”]Искам да кача сила на лег-а... намислил сам си една програма и искам да видя какво мислите :roll:
Първи ден лежанка
Втори ден трицепс
Трети ден рамо
Четвърти ден почивка
Петия ден почвам пак от първи ден и така ги връткам :)
Като всичките опражнения за сила са саобразени от една програма гледах в сайта(силова).
62 кг, 173 см, тренирам от 1 год. това е :) благодаря ви предварително .
На мене тая програма ми се струва доста глупава ако искаш да качиш силата има и други начини
не тренираш бицепс,гръб и крака поради ква причина че правиш лежанка ли ?
По тая програма ще дигам точно 1 месец . Не е заради друго просто аз сам трибоец и се готвя за сустезание по Лег ...
[quote author=“BoXeR”]По тая програма ще дигам точно 1 месец . Не е заради друго просто аз сам трибоец и се готвя за сустезание по Лег ...
Колко ти е сбора ?
Не искам да казвам силна дума ,но и от гърбът идва сила за лежанката.Както и от рамото ,разбира се отчасти.Според мен не трябва да ограничаваш мускулните групи ,а да тренираш всички с програма за сила.Не разбирам от силов трибой ,затова спирам до тук :)
Аз също тренирам само за лежанка но не изпускам нито една друга мускулна група и до момента имам добри резултати така че не прави толко изолирано за лежанка защото в крайна сметка може да нищо да не направиш
Аз треньор си имам даже тои ми каза тая програма но както виждаш не само аз мисля че тая програма е мн ограничена... Благодаря за което момчета :lol: ще си дигам за всички мускулни групи като ще наблегна на лежанката и рамото :)
А збора ми е 320 кг и сам в категория до 60 килограма :twisted:
01.05.06
19:05
[quote author=“BoXeR”]Аз треньор си имам даже тои ми каза тая програма но както виждаш не само аз мисля че тая програма е мн ограничена... Благодаря за което момчета :lol: ще си дигам за всички мускулни групи като ще наблегна на лежанката и рамото :)
А збора ми е 320 кг и сам в категория до 60 килограма :twisted:
яхуууу На колко си години?
[quote author=“BoXeR”]А збора ми е 320 кг и сам в категория до 60 килограма :twisted:
Не ,че нещо ама 320 са категория до 60 е малко ;))). АКо беше в до 50 щеше да е друго нещо :twisted:
На 17 сам ...
Не ,че нещо ама 320 са категория до 60 е малко )). АКо беше в до 50 щеше да е друго нещо
Те че са малко малко са ама аз сега почнах да се занимавам сериозно и мисля да ги смачкам :twisted:
а иначе катогория до 50 кг - НЯМА ! до 52 , до 60 , до 67 , до 75 , до 82 , до 90 , до 100 , до 125+ ей ти категориите 8)
Момчета състезанието мина ... ухааа :P станах 4-ти пре категория до 60кг.
Тренирах по програма - през ден правех лежанка за 1 месец качих около 10кг като се сметне че ми и падаше силата понеже смуквах килограми .... 82,5 дигнах в моита категория :twisted: . Само да ви светна че първия вдигна 145 хахах верно че беше от НСА , но все пак ...
Ми това е просто програмата деиства - през ден лейанка другите дни само рамо и трицепс ... 8)
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor
[quote author=“ASTOR”]Браво... не се притеснявай за първия от НСА там нещата са други....
какво искаш да кажеш с това?! че се блъскат с нещо?
Ми тия момчета от НСА тренират по 2 пъти дневно и мисля че само вода непият дето се казва ... :P
П.П. Сега на 1 и 2 юли ще има пак състезание по силов трибой само че ще си включва и трите движения (клек , лег и тяга) в Лясковец на басейн Водопада :) някой ако се инт и иска да види за какво става дума - да дойде :)
Митю Крика ще е там и сигорно и Любчо Лежанката :P ( той между другото беше на това състезание в София и съдиите на 3-тия опит му направиха сечено - в крайна сметка 3х0 , жалко за него ... )
Яко ще е :P
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече