упражнения за гърди

30.04.06
23:21

някой да знае някакви упражнения за гърди от стоеж примено ,но ефективни да не са на лежанка или на някакъв уред.И да обясни как се правят.

30.04.06
23:52

Да си призная незнам какво ще да е тва упражнение за гърди от стоеж,което да не е на някакъв уред (машина).От лег упражнения колкото искаш ама от стоеж... аз знам няколко ама те се изпълняват на уреди.

01.05.06
00:14

[quote author=“Jay_C”]Да си призная незнам какво ще да е тва упражнение за гърди от стоеж,което да не е на някакъв уред (машина).От лег упражнения колкото искаш ама от стоеж... аз знам няколко ама те се изпълняват на уреди.

Mи примерно да си наведен на долу  да вдигаш щангата.да си си свил кръста на до градуса от стоеж и да вдигаш ще има ли ефект?

01.05.06
07:52

[quote author=“Nask0`”][quote author=“Jay_C”]Да си призная незнам какво ще да е тва упражнение за гърди от стоеж,което да не е на някакъв уред (машина).От лег упражнения колкото искаш ама от стоеж... аз знам няколко ама те се изпълняват на уреди.

Mи примерно да си наведен на долу  да вдигаш щангата.да си си свил кръста на до градуса от стоеж и да вдигаш ще има ли ефект?

Много не те разбрах какво искаш да кажеш,но такива упражнения за гърди няма

01.05.06
16:02

и за каква цел ти трябват тези упр.?У вас ли си тренираш какво ли? :roll:  :roll:

01.05.06
20:26

[quote author=“Don_Korleone”]и за каква цел ти трябват тези упр.?У вас ли си тренираш какво ли? :roll:  :roll:

виж такива упражнения за гърди няма,но има уреди и го правиш от седеж и са доста добри
във моя фитнес дето ходя има такива машини

01.05.06
22:57

дет си наведен и дигаш и дъръ дъръ там квот викаш  :D :D тва е за гръб :P :P :P иначе за гърди освен лицеви и кофички други упр без уред или штаги ъъъ ъъъ

02.05.06
21:30

Ами у нас вдигам ама на едни табуретки :)

03.05.06
09:18

[quote author=“Nask0`”]някой да знае някакви упражнения за гърди от стоеж примено ,но ефективни да не са на лежанка или на някакъв уред.И да обясни как се правят.

Ами аз след горна част правя следното упражнение понякога- хващам един дъмбел с две ръце и и вдигам нагоре с полусгънати ръце без да променям ъгъла в лактите. Правя го за донапомпване на горна част, сигурен съм, че няма такова упражнение( аз го усещам много добре в горната част, напомпва се до пръсване)  така че ти го казвам просто като вариант/куриоз :roll: , но то не може да замести упражненията от лег.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1