04.05.06
21:09
здравейте
занимавам се с фитнес от 10 месеца,висок съм 174 и тежа 67-8 кила ,с бърз метаболизъм съм :cry: .
та искам да ми направите един сплит с които наистина да кача някое килце защото ми е проблем тая маса :roll: .няма проблем да се омазнявам само да има и мускул 8) . извинявам се ако има други такива теми ама ...разберете ме :oops: .
ако може да пишат само тези от вас които наистина разбират от трупането на маса като АСТОР 8) може да давате мнения за суплементи които да помогнат за тази цел :wink:
благодаря предварително
Братле колкото и банално да ти звучи - Маса се прави на маса
Доколкото до суплементите, ако нямаш добро хранене , добавките няма да работят на 100 %, ще ги използваш за енергийни нужди, а не по предназначение
05.05.06
23:40
[quote author=“ASTOR”]Братле колкото и банално да ти звучи - Маса се прави на маса
Доколкото до суплементите, ако нямаш добро хранене , добавките няма да работят на 100 %, ще ги използваш за енергийни нужди, а не по предназначение
Много съм съгласен. Нищо не става с вълшебна пръчица. А за качването имаше един период в който тренирах здраво, не съм пипнал грам зоб, тъпчех се постоянно с храна. За около три седмици качих 5 кила, което за мене си е бая. Просто трябва да си наложиш да ядеш яко :) Друго решение - нема
05.05.06
23:45
[quote author=“zulLl”]
Много съм съгласен. Нищо не става с вълшебна пръчица. А за качването имаше един период в който тренирах здраво, не съм пипнал грам зоб, тъпчех се постоянно с храна. За около три седмици качих 5 кила, което за мене си е бая. Просто трябва да си наложиш да ядеш яко :) Друго решение - нема
5кг. за три седмици???Честито 4кг сланина.
Иначе за храненето е така - по много, но и качествени храни.А и не на последно място-ТЪРПЕНИЕ.Никой не с станал за 2-3месеца културист.
05.05.06
23:48
[quote author=“hari_89”][quote author=“zulLl”]
5кг. за три седмици???Честито 4кг сланина.
Иначе за храненето е така - по много, но и качествени храни.А и не на последно място-ТЪРПЕНИЕ.Никой не с станал за 2-3месеца културист.
Не съм казал, че е чиста ММ :) Просто 5 кила са си 5 кила, още съжелявам, за тогава само за едно - затрих си плочките, и още ги няма. Обаче тва е единсвения вариант за маса :)
05.05.06
23:50
Oфф аре престани с тия рязки изкавания “4 кила сланина-честито”.Недей да се изказваш кат не си на ясно.Като не си го виждал не знаеш кво е ял аре недей да споделяш колко “сланина” е качил.Напълно си е възможно да качи качествена маса ако много яде-тренира правилно,спи и т.н.
:wink:Или може би според теб човешкия потенциал е 1кг мускули на 3 седмици :wink:
05.05.06
23:54
[quote author=“zulLl”]
Не съм казал, че е чиста ММ :) Просто 5 кила са си 5 кила, още съжелявам, за тогава само за едно - затрих си плочките, и още ги няма. Обаче тва е единсвения вариант за маса :)
Мда, и при мен е така.8кг. за 3 месеца, ама най-напред коремчето замазних...ама нека първо напрая сичко друго как трябва, пък за корема ще мисля другото лято(то за тва лято не остана време).
InDaHEad
Браво на него ако е ММ, но не ми се вярва.
П.П. Айде стига с тия спорове кой колко е качил и дали е чисто(то аз започнах де), щото винаги единия държи че е “чисто”, а другите не му вярват.Ако някой има да пише нещо айде да е по темата.
[quote author=“InDaHEad”]
:wink:Или може би според теб човешкия потенциал е 1кг мускули на 3 седмици :wink:
Всъщност е около 4 - 5 кг за една година. Без химия.
Имам предвид чиста маса (за сметка на удебеляване на мускулните влакна), не вода и гликоген, не сланина.