04.05.06
23:15
Изкам да сменя програма стажа в залата ми е някъде 1 година 180см и 75кг.Какво ще кажете за тази програма, с която изкам да наблегна на рамото,долна част на гърдите и най-вече трицепса,защото ми са ми изоставащи:
Понеделник-Гърди ,Трицепс
Вторник -Крака
Сряда- Почивка
Четвъртък-Гръб,бицепс
Петак-Почивка
Събота-Рамо,Трицепс
Неделя-почивка
Понеделник-Гърди как смятата добре ли ще е лежанка,флайс на лежанка с обратен наклон,кофички и пулоувър всичките по 3 серии по 8 повторевния(до сега съм правил 3 управнения по 3-4 серии по 10 упражнения гледах да са 10-11 сериите) и за трицепс 1 упражнение 4 серии по 10 повторения
Четвъртък-Гръб 4 упражнения по 10 серии и бицепс 2 упражния по 4 серии
Събота-Рамо 3 упражнения по 3 серии и 10 повторения и трицепс 2 упражнения по 3 серии и 10 повторения
А и къде да сложа трапеца в четвъртък или събота?
немисля че щом трицепса ти изостава трябва да го тренираш 2 пъти в седмицата на някви разделени тренировки , така според мене няя да има никаф ефект .. в 1вия ден правиш едно упражнение а в втория правиш две .. така няма да можеш да го натовариш достатъчно добре.Ако искаш да наблегнеш на него прави в един ден трицепс и бицепс като започнеш с трицепса ..
а за гърди няя смисал в една тренировка да правиш пуловър и кофи .. или едното или другото
[quote author=“Ivvchy”]немисля че щом трицепса ти изостава трябва да го тренираш 2 пъти в седмицата на някви разделени тренировки , така според мене няя да има никаф ефект .. в 1вия ден правиш едно упражнение а в втория правиш две .. така няма да можеш да го натовариш достатъчно добре.Ако искаш да наблегнеш на него прави в един ден трицепс и бицепс като започнеш с трицепса ..
а за гърди няя смисал в една тренировка да правиш пуловър и кофи .. или едното или другото
Пулоувъра нали е за горна част?Защо да няма смисъл да се прави с кофи,аз и ще го сменям и с други упражнения за горна част!!!Питането ми е като правя флайс на долна лежанка(нали това товари най-вече долната външна част и Кофи ще претренирам ли така?
Аз досега правих Трицепс и Бицепс в един ден и почвах с трицепса и правих 2 упражнения по 4 серии и 10 повторения, аз за бицепс 2 упражнения по 3 серии и 10 упражнения ама трицепса не ми вървеше така,а така след гърдите и рамото ще е загрят и смятам,че сте се натовари добре ама вие ще кажете!!
както пуловъра така и кофите не са ти за някоя точно определена част на гърдите .. по принцип са за цялата горна част на тялото , ако редуваш една или две тренировки пуловър с кофи така вече е добре .
Аз досега никога несъм имал изоставане в гърдите и несъм наблягал на някое определено упражнение за да дръпнат :) айде да станеш с големи цици ти пожелавам
[quote author=“Ivvchy”]както пуловъра така и кофите не са ти за някоя точно определена част на гърдите .. по принцип са за цялата горна част на тялото , ако редуваш една или две тренировки пуловър с кофи така вече е добре .
Аз досега никога несъм имал изоставане в гърдите и несъм наблягал на някое определено упражнение за да дръпнат :) айде да станеш с големи цици ти пожелавам
Аз изкам най-вече долната външна част иначе са горе долу добре!!!Ама другите какво ще кажете за програмата?
Програмата ти е доста добра,от такава гледна точка,че при рамото трицепса също влиза малко и после го довършваш(за тая в понеделник е ясно).Това се отнася ако правиш раменни преси с щанга де.
Еми ще гледам да правя раменни преси всяка тренировка или пред глава или зад глава!!!Програма в Понеделник какво ще кажете защото там са ми най-големите колебая и къде да сложа трицепса- четвъртък или събота!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече