Пирамида

08.05.06
00:04

Въпроса ми е с пирамида или без пирамида да тренирам ? Смисъл в момента за бицепс правя например - 1 серия 20кг,2 серия 25кг и 3 серия 30 кг като първите две серии не са до отказ по добре ли ще е да правя три серии по 30 кг като и трите серии са до отказ.
На висчки упражнения правя така и сега почнах да се чудя как ще има по глям ефект три серии с максимална тежест или постепенно ? Малко странно я написах тая тема ама надявам се да ме разберете  :D :D :D Никога не съм бил добър в обясненията. :lol:

EM

08.05.06
11:23

Виж при теб как работи по-добре и получаваш по-добро натоварване и напомпване.
Поне една серия е хубаво да загрее мускула с по-малки килограми, може и две.
После вече ако усещаш че тежестта ти е лека, може да зопочнеш работните серии направо с 30.
Само последната серия до отказ, за да успееш да се възстановиш.

08.05.06
13:38

[quote author=“Veliko”]1 серия 20кг,2 серия 25кг и 3 серия 30 кг  :lol:

Давай в същия дух :wink:

08.05.06
13:45

[quote author=“G_UniTeD”][quote author=“Veliko”]1 серия 20кг,2 серия 25кг и 3 серия 30 кг  :lol:

Давай в същия дух :wink:

прави с повече по-голямо натоварване по-голямо напомпване
една загряваща и после 30 3х8
и винаги опитвай с по-тежко за да свикнеш

08.05.06
14:10

Ееее стига сте с това по-голямо напомпване! По-голямо напомпване не означава по-голям растеж. Правете разлика между оптимално и максимално кръвонапълване

08.05.06
14:21

[quote author=“x_3_mar”]Ееее стига сте с това по-голямо напомпване! По-голямо напомпване не означава по-голям растеж. Правете разлика между оптимално и максимално кръвонапълване

правиме а сега се сетих какво точно да прави пича
първа серия с 20 кг 12 повторения
втора сеия с 25кг 10 повторения
трета серия 30 кг 8 повторения

08.05.06
14:49

Благодаря за отговорите ще пробвам да ги прая 1х12,1х10 и 1х8 да видя кво ще стане. Пък иначе някой ще си каже ли мнението за цялата ми програма

08.05.06
15:21

[quote author=“Veliko”]Благодаря за отговорите ще пробвам да ги прая 1х12,1х10 и 1х8 да видя кво ще стане. Пък иначе някой ще си каже ли мнението за цялата ми програма

програмата е същата като моята мисля че е доста добра и няма нужда от промени

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1