рамо

13.05.06
00:02

Здравейте,
тренирам си вкъщи от време на време по малко. Преди години тренирах доста, ама имах проблеми със сърцето и трябваше да прекратя. Сега си тренирам по малко за кеф, обаче квото и да правя не мога да направя рамо ;(
Тренирам на тотал джим 1000, ако се сещате кво представляваше тва ;)
Кажете някви упражнения подходящи за домашни условия за рамо.
Иначе нямам няква конкретна програма, правя си квото ми дойде , секи път различно :)
Мерси

13.05.06
00:10

[quote author=“mIROman^”]Здравейте,
тренирам си вкъщи от време на време по малко. Преди години тренирах доста, ама имах проблеми със сърцето и трябваше да прекратя. Сега си тренирам по малко за кеф, обаче квото и да правя не мога да направя рамо ;(
Тренирам на тотал джим 1000, ако се сещате кво представляваше тва ;)
Кажете някви упражнения подходящи за домашни условия за рамо.
Иначе нямам няква конкретна програма, правя си квото ми дойде , секи път различно :)
Мерси

Рамо в домашни, без гири даже, нямам идея как да правиш.

Но принципно, аз не съм превърженик на интензивните тренировки за рамо. Ако се концентираш върху големите ;ускулни груби, по-малките си влизат от самосебеси.

Иначе при лицеви с наклон може да си се развиваш без проблем,

PR

13.05.06
01:21

Сещам се за няколко варянта за упражнения за рамо в домашни условия...
1 Ако имаш гирички или дъмбели можеш да правиш разтваряне в срани, напред, нзад насякаде... http://www.bb-team.org/exercise/000563.php и http://www.bb-team.org/exercise/000561.php също така и раменни преси с гирите...

2 Ако нямаш гири може да използваш 2 ТУБИ по 5-10 литра от минерална вода ( те са с дръжки отгоре ) в зависимост от силите ти си избираш колко да тежи тубата... и започваш да правиш упражненията които са за рамо с тях...

3 Другия вариянт заставаш до стена на челна стоика подпираш си краката на стената и започваш да буташ с рацете се едно правиш лицеви опори... доста е трудно ако си начинаещ но след време се свиква...

4 Лицеви опори - ръцете да са максимално раздалечени 1 от друга ( така че да може да правиш опори разпбира се ) по този начин ще удариш рамото...

Успех!

13.05.06
02:38

мерси  :D

13.05.06
11:33

има и един малко труден начин за рамо в домашни условия-заставаш челна стойка с главата на долу като тялото си го упрял в стената и започваш да от пускаш ръцете и после се надигаш.Адски трудно упражнение и не си струва да рискуваш щото ако случайно се изтървеш баааам на тиквата падаш :)

13.05.06
11:45

[quote author=“s1ck_boy”]има и един малко труден начин за рамо в домашни условия-заставаш челна стойка с главата на долу като тялото си го упрял в стената и започваш да от пускаш ръцете и после се надигаш.Адски трудно упражнение и не си струва да рискуваш щото ако случайно се изтървеш баааам на тиквата падаш :)

Трябва ти доста сила за това упражнение.

13.05.06
13:06

[quote author=”Петко К”][quote author=“s1ck_boy”]има и един малко труден начин за рамо в домашни условия-заставаш челна стойка с главата на долу като тялото си го упрял в стената и започваш да от пускаш ръцете и после се надигаш.Адски трудно упражнение и не си струва да рискуваш щото ако случайно се изтървеш баааам на тиквата падаш :)

Трябва ти доста сила за това упражнение.

И естествено е супер опасно, не стига, че ще си извадиш рамото или контузиш китката или лакътя, ами и ще си разбиеш главата....  :lol:

13.05.06
20:34

Аз съм 90кила и тва последното мисля, че ще ми е доста незъвможно да го направя :)

13.05.06
20:52

http://www.telemarketing.gr/files/images/products/tg06491.jpg
сядаш ето така и правиш с една ръка разтваряне встрани за рамо или лягаш с главата на долу и пак разтваряш встрани.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1