14.05.06
12:25
Абе,хора искам да попитам като бягам горе долу за около колко време ще започват да ми личат коремните мускули ?Бягам 2-пати в седмицата
14.05.06
12:55
emzo ами ям 2-пати на ден по малко по 1-2 филиики само ..
Така може и да отслабнеш,но никой тук няма да одобри режима ти.4 филии хляб на ден,нито качествено,нито достатъчно.Вземи да почетеш малко сайта.
2 пъти седмично е малко... а също зависи колко мазнини имаш, хран. режим и още 100 неща :)
14.05.06
18:23
Гадна работа, трябва да се потиш здраво :!:
То това ми звучи като - аз колко съм висок :)))) Как искаш някой да ти отговори като навярно никой не те е виждал.А и от бягане до бягане има много разлика.Храни се правилно(изразходвай повече калории отколкото приемаш) и няма начин да не успееш
Някой освен мен прочете ли,че пича яде само по 4 филии хляб на ден? :roll: Чети сайта и тогава питай,пак казам,там има всичката информация,която ти трябва.
Абе ние прочетохме,но ако се впуснем в подробни обяснения може и да не си лягаме тая вечер.Много е обширно а и има хиляди мнения.Обаче за да отслабнеш трябва да се храниш.Ти гладуваш,твоето не е въобще правилно.Изяждай около 1700-2000 ккал. И естествено изразходвай 2200-2500 ккал.Или нещо подобно,но за да сваляш ти трябва отрицателен баланс.Чети човече,така няма да ти стане ясно,най-добре е ти самия да го разбереш.