Разгряване преди тренировка

14.05.06
18:33

Как да разгрявам преди тренировка? Колко минути? Мятам си ръцете нагоре , надолу , встрани навеждам се надолу и си докосвам ходилата. Май не е както трябва. Кажете какво точно да правя, моля ви!
Благодаря ви.

14.05.06
19:44

Това всичкото където го изброи става,но ако го правиш сериозно,не да се лиготиш  :wink:  Следващото което трябва да направиш е да загрееш и за упражнението което ще правиш първо.Ако си на лежанката извършваш идентичното движение,но със значително по-малки тежести.Просто да ти привикнат ставите и да и се понапълни мускула с кръв.Това се отнася за всяко първо упражнение и съответно мускул.”Махането” на ръцете и всичко друго си е само за начало,но е много хубаво дори задължително да го правиш(загряването),защото така ще сведеш до минимум риска от контузии.Това е от мен  :lol:

15.05.06
21:40

Мерси

17.05.06
10:48

Аз в загрявката си включвам и 10-12 лицеви...и 20 коремни...освен загрявката на ставите и тн. гледам да е около 10тина мин цялата процедура..

30.05.06
15:30

Може да загряваш като изпълниш упражненията (всички или избрани) с много малки тежести. Върши добра работа.

31.05.06
02:19

Загрявка:
развъртат се всички стави по 20-30 пъти във всяка посока - отгоре надолу - врат, рамене, лакти, кръст, колена, глезени
20 - тина клякания със собствено тегло и други слаби неангажиращи натоварвания - 10-15 лицеви например
после - хубаво обтягане на мускулите - първо на ръцете - назад настрани, на кръста наклони назад напред към колената със изправени крака
отнема около 10-тина минути както съм го написал.Аз включвам и 5 минути въже де, ама то е за друго :roll:

02.06.06
12:00

[quote author=“ivailo.sabev”]Как да разгрявам преди тренировка? Колко минути? Мятам си ръцете нагоре , надолу , встрани навеждам се надолу и си докосвам ходилата. Май не е както трябва. Кажете какво точно да правя, моля ви!
Благодаря ви.

най-важното е да загрее6 ставите които 6те натоварва6 за да избегне6 контузии

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1