15.05.06
21:15
Здравейте, значи 180/70 съм и съм заковал на тия кила от два месеца някъде, взимам БиоТех - Супер ВПЦ сурватъчен от около 2 седмици, кога трябва да очаквам резултати, между другото си промених и програмата за трен миналата семица уж да не тъпча на едно място. Ако мога да взимам още нещо ама да не е много скъпо кажете. Мерси предварително
15.05.06
21:19
Не качваш, защото поемаш по-малко калории отколкото изразходваш :wink: . Хубаво че пиеш протеин, но без правилен хранителен режим няма да качиш ММ.
15.05.06
23:59
Храни се по често.ако можеш 5 пъти на ден ще е добре.Включи ов.ядки сутрин ако не си досега.Пии повече вода.
Наблегни на ориз, картофи, леща, пилешко, чисто свинско и телешко месо, риба.
И по-точно ако си набавяш нужните белтъчини 2-2,5гр /кг тогава не приемаш достатъчно въглехидрати.
И аз два месеца стоях на едно тегло и даже дръпнах назад, понеже пробвах хем леко да изчистя като същевременно продължа да качвам маса, Е НЕ СТАНА :cry: . След като вече не ограничавам въглехидратите всичко си дойде на мястото.
Винаги основната причина да не се качва е , че не се яде достатъчно, това е толкова близко до акъла....
:roll:
16.05.06
12:55
Мдаа, ако не приемаш достатъчно калории, няма начин да качваш, каквото и да взимаш. Ако не си мазен, яж вечер, преди лягане. Сутрин-задължително въглехидрати веднага след ставане.
А въглехидратни храни ще ми кажете ли? Между другото всяка вечер преди лягане ям нещо сладко
16.05.06
23:18
ти наблегни на сложните въглехидрати(сладко=лошо:Р)яж ориз,картофи,пълнозърнес хляб или бонус,овесени ядки и т.н.
18.05.06
10:37
Сладко яж веднага след ставане, също овесените ядки са идеална закуска, а вечер-ориз, картофи, месо разбира се. Едно време ставах нощем да пия прясно мляко и бая бях качил, но пък стомахът ми... :lol:
[quote author=“realityman”]Храни се по често.ако можеш 5 пъти на ден ще е добре.Включи ов.ядки сутрин ако не си досега.Пии повече вода.
Наблегни на ориз, картофи, леща, пилешко, чисто свинско и телешко месо, риба.
Съгласен съм с повечето ма за чисто свинско малко не съм. На организма са нужни и мазнини не само белтъци.30% от калориите набавени за деня трябва да са от мазнини
Трябва ти здраво ядене колкото до мазнините - риба и ядки, чистото месо винаги е за предпочитане (поне за мен де), сутрин до обяд не е фатално и да са прости въглехидрати както и след тренировка.
22.05.06
14:00
Да не забравяш и достаъчния сън и липсата на претренираност.
аз съм за чистото месо набавяй си мазнините от риба и ядки а то колкото и да е чисто все си има малко мазнини
E ти не си качил ММ а си качил лайна.Вчерно време метаболизма е по-бавен и не се усвоява храната толко добре—>качил си лайна а не ММ и за това и корема ти е пострадал.Ако искаш да качваш ММ ти трябват повече калории защото от това че не качваш най-вероято имаш бърз метаболизъм а хората от твоя тип се нуждаят най-вече от калории за да възстановят.И ще е добре ако 30% от калориите ти за деня са от мазнини :wink:
31.05.06
18:54
Храната прай борбата :wink:
01.06.06
21:04
E ти не си качил ММ а си качил лайна.Вчерно време метаболизма е по-бавен и не се усвоява храната толко добре—>качил си лайна а не ММ и за това и корема ти е пострадал. :wink:
Е, лайна си бяха, няма какво да се лъжем, поне по-голямата част. Но тогава бях много слаб и заблуден и не превех много разлика :oops: