16.05.06
18:58
Бех се решил да си взема Supermass 2100 на Biogame,обаче тук не прочетох нищо хубаво за тази фирма.Сега се колебая дали да взема Supermass 2100 или P.I.C. na P&b Labs.Моля помогнете.Протеина ми трябва за бързо натрупване на мускулна маса и АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да няма никакви странични ефекти.
16.05.06
19:09
Добавките при нормални и малко над тях дози нямат странични ефекти.
[quote author=“Proxy”]Бех се решил да си взема Supermass 2100 на Biogame,обаче тук не прочетох нищо хубаво за тази фирма.Сега се колебая дали да взема Supermass 2100 или P.I.C. na P&b Labs.Моля помогнете.Протеина ми трябва за бързо натрупване на мускулна маса и АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да няма никакви странични ефекти.
И двете са боклук ако нямаш пари за качествени добавки дай ги за храна.. :idea:
17.05.06
00:19
Вземи си гейнера на Юниверсал за 29лв за 1.5 кг и поне да знаеш какво пиеш. :wink:
P.I.C 3000 на P&B LABS определено е по-добър а за тази цена си е супер - 15.9 килото
[quote author=“realityman”]Вземи си гейнера на Юниверсал за 29лв за 1.5 кг и поне да знаеш какво пиеш. :wink:
Прав е. От тоя гейнер поне ше си сигурен че ше лепнеш нещо докато тия на Р&В и Биогейм се едно водичка със захар си пиеш.Имам наблюдения върху тоя продукт на Юнивърсал и мисля че е най-добрия от ефтините гейнъри
31.05.06
12:19
[quote author=“kazz”][quote author=“realityman”]Вземи си гейнера на Юниверсал за 29лв за 1.5 кг и поне да знаеш какво пиеш. :wink:
Прав е. От тоя гейнер поне ше си сигурен че ше лепнеш нещо докато тия на Р&В и Биогейм се едно водичка със захар си пиеш.Имам наблюдения върху тоя продукт на Юнивърсал и мисля че е най-добрия от ефтините гейнъри
И аз съм пил 1.5кг от него и не ми направи никакво впечатление освен че малко оставаше на буци.все пак от толкова малко количество едва ли може да има ефект :roll: