Искам да попитам

17.05.06
18:33

Тренирам от известно време с малки прекъсвания 179-73кг съм , ако може да ми кажете няколко ефективни начина за орелефяване  :oops:  кг ми стоят добре на телосложението смятам да сложа о6те 5-6-7 и след това да почна да орелефяван , но искам да знам как точно да го направя наи ефективно  :) ако може и обобщено да ми кажете няколко добри хранителни режими че сегашните куцат

18.05.06
20:51

НВД това е начина - тренировката помага за запазване на масата, но кардиото ускорява нещата

18.05.06
21:28

Ти това в период от 1-2 год. ли ще го правиш  :wink:  Искаш да качиш 5-7 кг. и тогава да чистиш а сега говориш за релеф.По-объркано нещо скоро не бях чел.Ти как мислиш се качват тия кила ? Ставаш утре сутринта и си качил 5кг. мускул. Май по-добре ще е да решиш какво искаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1