Въпросче?

18.05.06
21:21

Ами значи на 19г. съм тежа 57кг. висок съм 173см. досега не съм се занимавал със Фитнес и Други подобни занятия.Но страшно много съм навит да направя нещо по въпроса!Та на въпроса трябва ми малко инфо какво трябва да направя за да имам бърз резултат!Като качване на килограми натрупване на мусколна маса и Т.Н. мислех със химия но не съм много убеден пък и не знам какво ми трябва!!! ПЛС някой да ми даде малко инфо...

10х Предварително на одзовалите се ...

18.05.06
21:39

Какава химия бе братче,ти още не си започнал да тренираш и вече искаш да зобиш.Искаш да станеш “здрав” за 2-3 месеца ли ? В голяма грешка си.Започни като всеки начинаещ,тренирай и най-вече се храни правилно и няма начин да не дръпнеш.Това е моя съвет,но ти ако искаш лесния начин си е твоя воля.Само внимавай какво правиш. :evil:

18.05.06
21:58

Почети в сайта,има доста изписано за хранене и тренировки.Това ще ти бъде от полза да знаеш какво да правиш в началото.По-късно сам ще можеш да преценяваш кое е добре и кое не.С химията ме хвърли в тъч.Ще си купиш препарати и ще ги пиеш по нечия схема,а като стъпиш в залата ще блееш,чудейки се кое упражнение за какво е.На кратко това е излишно разваляне на здравето,големи мускули няма да направиш докато не разбереш кое как ти дейста,независимо какво взимаш.

18.05.06
22:15

Един ПР със Б-12 във дупето и здрава тренировка стана голям катил за 4/5 месеца!Затова питах за химия!

19.05.06
11:38

Б12 не е химия, можеш да го пробваш, но по-добре потренирай някой друг месец първо. Аз на 19 години с твоя ръст бях 49 кила, тъй че ти си доста по-напред :D . Да знаеш, че който почва от самото начало с химия, обикновено никога не става голям. Яко ядене, тежки тренировки и много почивка-след една година няма да се познаеш.

20.05.06
22:19

Катила не е станал само от Б 12 голям.И един съвет първо поне се научете да тренирате преди да се назобите и да не извлечете никакъв резултат

Начинаещите растат най-много.

Пише се мУскУл и мУскУлна маса!

23.05.06
17:58

Окей а да питам някой може ли да ми направи някаква примерна програмка по която да започна!??нещо не много скъпо но в същото време ефикасно!

23.05.06
18:12

е невиждам нищо скъпо в една програма. Погледни тези в сайта за начинаещи и си избери ...

[quote author=“ASTOR”]Катила не е станал само от Б 12 голям.И един съвет първо поне се научете да тренирате преди да се назобите и да не извлечете никакъв резултат

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1