Creatin.....

IN

21.05.06
14:36

Значи някъде в нета четох,че според наскоро правени изследвания на креатина,бил открит още един негативен ефект,а именно разширяване на клетките...Не знам до колко е вярно,но там се втърдеше че при системно използване на креатин,се разширявали клетките,което била основната причина за увисването на мускулите след спиране на тренировките.....сигурно много от вас ще кажат “тва са глупости” и т.н....но според мен наистина е доста логично това което се твърди и ако това е цената на креатина...то по-добре да не го зимам... :wink:

:? Кажете кво мислите по въпроса и моля без некомпетентни мнения :wink:

21.05.06
14:54

[quote author=“InDaHEad”]Значи някъде в нета четох,че според наскоро правени изследвания на креатина,бил открит още един негативен ефект,а именно разширяване на клетките...Не знам до колко е вярно,но там се втърдеше че при системно използване на креатин,се разширявали клетките,което била основната причина за увисването на мускулите след спиране на тренировките.....сигурно много от вас ще кажат “тва са глупости” и т.н....но според мен наистина е доста логично това което се твърди и ако това е цената на креатина...то по-добре да не го зимам... :wink:

между другото при разширяването на клетките се получава тъй нареченето нацепване на кожата(стрии)
ако ще зимаш креатин преди това можеш да си биеш по една седмица Б12 с фолиева,но и си зависи от кожата

IN

21.05.06
15:56

Всъщност не ме интересуваха точно стриите,а увисването на мускулите след време... :roll:

21.05.06
16:06

ха за стриите (както не веднъж съм казвал) зависи от кожата.Аз имам стрии и то преди да почна да пия креатин а след цикъла ми никакви нови не са ми се получили.А каква е връзката на това с изследването за което говориш нз защото то и без изследване може всеки да ти каже че по рязката промяна в  големината на мускулите води до нацепване на кожата(е ако е мн. еластична няма да се получи).

21.05.06
16:27

Това за овисването ми се вижда глупост, със или без креатин мускулните клетки овеличават обема си при тренировките и отам се плучава т. н. Мускулна хипертрофия така че единственото което може би прави креатина е от рязкото качване на килограми да ти се нацепи кожата(стрии) а за тва си има кремове, хапове и др. методи. така че не се стряскаи че ще овиснеш след време.(така или иначе всички ще овиснем, въпроса е след колко време?  :wink: )

IN

21.05.06
17:18

[quote author=“hawk”]Това за овисването ми се вижда глупост, със или без креатин мускулните клетки овеличават обема си при тренировките и отам се плучава т. н. Мускулна хипертрофия така че единственото което може би прави креатина е от рязкото качване на килограми да ти се нацепи кожата(стрии) а за тва си има кремове, хапове и др. методи. така че не се стряскаи че ще овиснеш след време.(така или иначе всички ще овиснем, въпроса е след колко време?  :wink: )

Не бе то тва ясно ама...някак си истинските мускули са доста по-трайни...ако ме разбирате за кво говоря...примерно плувците да кажем..те градят тялото си мн бавно,но за сметка на това мускулите си остават години наред без фитнес...за това говоря..

22.05.06
00:15

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“hawk”]Това за овисването ми се вижда глупост, със или без креатин мускулните клетки овеличават обема си при тренировките и отам се плучава т. н. Мускулна хипертрофия така че единственото което може би прави креатина е от рязкото качване на килограми да ти се нацепи кожата(стрии) а за тва си има кремове, хапове и др. методи. така че не се стряскаи че ще овиснеш след време.(така или иначе всички ще овиснем, въпроса е след колко време?  :wink: )

Не бе то тва ясно ама...някак си истинските мускули са доста по-трайни...ако ме разбирате за кво говоря...примерно плувците да кажем..те градят тялото си мн бавно,но за сметка на това мускулите си остават години наред без фитнес...за това говоря..

дори и да не зимаш креатин после като спреш с фитнеса пак увисват мускулите така че при всички случаи няма да стане твоя замисъл който мисля че е да ходя 1-2 години на фитнес да направя хубаво телце и после въобще да не се занимавам

IN

22.05.06
00:28

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“InDaHEad”][quote author=“hawk”]Това за овисването ми се вижда глупост, със или без креатин мускулните клетки овеличават обема си при тренировките и отам се плучава т. н. Мускулна хипертрофия така че единственото което може би прави креатина е от рязкото качване на килограми да ти се нацепи кожата(стрии) а за тва си има кремове, хапове и др. методи. така че не се стряскаи че ще овиснеш след време.(така или иначе всички ще овиснем, въпроса е след колко време?  :wink: )

дори и да не зимаш креатин после като спреш с фитнеса пак увисват мускулите така че при всички случаи няма да стане твоя замисъл който мисля че е да ходя 1-2 години на фитнес да направя хубаво телце и после въобще да не се занимавам

Моя замисъл?? :wink: ...не мислиш ли че е малко смешно да се изказваш без да ме познаваш...а?
айде направо ми го спести да не се спами темата :wink:

RE

22.05.06
00:39

[quote author=“InDaHEad”]Значи някъде в нета четох,че според наскоро правени изследвания на креатина,бил открит още един негативен ефект,а именно разширяване на клетките...Не знам до колко е вярно,но там се втърдеше че при системно използване на креатин,се разширявали клетките,което била основната причина за увисването на мускулите след спиране на тренировките.....сигурно много от вас ще кажат “тва са глупости” и т.н....но според мен наистина е доста логично това което се твърди и ако това е цената на креатина...то по-добре да не го зимам... :wink:

Вярно, че се разширяват, но могати и да се свиват след известен период, така, че това не е проблем.А за видимо увисване на мускулите можем да говорим за хора като Дориан и Арнолд, а не за такива като повечето от нас  :wink:

22.05.06
01:20

Аз си зех на Оптимум креатинче-300гр-36 лв надявам се да е доста добро,понеже много ми го хвалят.

22.05.06
10:31

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“hawk”]Това за овисването ми се вижда глупост, със или без креатин мускулните клетки овеличават обема си при тренировките и отам се плучава т. н. Мускулна хипертрофия така че единственото което може би прави креатина е от рязкото качване на килограми да ти се нацепи кожата(стрии) а за тва си има кремове, хапове и др. методи. така че не се стряскаи че ще овиснеш след време.(така или иначе всички ще овиснем, въпроса е след колко време?  :wink: )

Няма такъв филм като добро тяло без тренировки или поне добър хранителен ражим! Аз съм виждал много бивши елитни спортисти, които за 2-3 години се “обезобразяват” буквално :lol: .

IN

22.05.06
20:31

Първо Oblivion_ стига си спамил,твойто креатинче няма нищо общо с темата.

:wink:

Към ред:човек аз тва мн добре го знам...направиш ли един път мускули си длъжен да им робуваш вечно... :wink: .Въпросът ми беше специално за креатина...тоест дали от него увисването ще е по-голямо след време..ако ме разбираш :wink:  :) ...поне тва се твърдеше в тая статия...

23.05.06
01:56

[quote author=“InDaHEad”]Първо Oblivion_ стига си спамил,твойто креатинче няма нищо общо с темата.

:wink:

Към ред:човек аз тва мн добре го знам...направиш ли един път мускули си длъжен да им робуваш вечно... :wink: .Въпросът ми беше специално за креатина...тоест дали от него увисването ще е по-голямо след време..ако ме разбираш :wink:  :) ...поне тва се твърдеше в тая статия...

Хаха смешник. :D

23.05.06
17:30

Не че нещо ама в случая ти си смешникът. И в темата за Глутамина на Нутрим пак ти беше смешникът.
Нищо лично, но поне се замисляй преди да напишеш нещо. :wink:

23.05.06
22:12

[quote author=“diksi”]Не че нещо ама в случая ти си смешникът. И в темата за Глутамина на Нутрим пак ти беше смешникът.
Нищо лично, но поне се замисляй преди да напишеш нещо. :wink:

Това е самата истина.Тия модератори незнам защо не си гледат работата и да ти трят спамливите мнения.Няма нищо смислено в тях,както и написаното ти в тая тема за креатина,както и това че си качил 2см на ръката от глутамин :lol: .И престани да пишеш кои е смешник и разбирач,защото на целия форум му писна от тебе. :evil:

24.05.06
01:01

[quote author=“Oblivion_”]Аз си зех на Оптимум креатинче-300гр-36 лв надявам се да е доста добро,понеже много ми го хвалят.

Боже боже тука какви хора почнаха да пишат по тоя форум.Ти луд ли си спамер ли си какъв си не знам ма никой не пита какъв креатин си си купил а питат дали ше увиснеш след като спреш да тренираш.Аз мисля че само от креатин няма да увиснеш.Основното при тренировките е това че не се изграждат толкова нови мускулни влакна а тези които имаш ги разширяваш(щом могат да се разширяват значи могат и да се свиват  :wink: ) но ако не достигнеш размери от рода на 50 и отгоре на ръка(също така и чудовищни размери на другите мускули) мисля че трудно ше увиснеш но все пак не мога да съм 100% сигурен ако някой има факти с които да опровергае нека да ги изожи

IN

24.05.06
16:31

Да прав си че при такива размери е по-вероятно след време да увиснеш...аз се съмнявам че някога ще направя 50 ръка,но примерно целта ми е към 40-42 релефна,мисля че този размер най-добре ще ми седи :D .Не знам,да ви кажа аз креатина по начало не го усещам особено,така че нз...може да не ползвам повече...защото да жи кажа не ми се рискува...кой знае :roll:

24.05.06
16:36

[quote author=“kazz”][quote author=“Oblivion_”]Аз си зех на Оптимум креатинче-300гр-36 лв надявам се да е доста добро,понеже много ми го хвалят.

Боже боже тука какви хора почнаха да пишат по тоя форум.Ти луд ли си спамер ли си какъв си не знам ма никой не пита какъв креатин си си купил а питат дали ше увиснеш след като спреш да тренираш.Аз мисля че само от креатин няма да увиснеш.Основното при тренировките е това че не се изграждат толкова нови мускулни влакна а тези които имаш ги разширяваш(щом могат да се разширяват значи могат и да се свиват  :wink: ) но ако не достигнеш размери от рода на 50 и отгоре на ръка(също така и чудовищни размери на другите мускули) мисля че трудно ше увиснеш но все пак не мога да съм 100% сигурен ако някой има факти с които да опровергае нека да ги изожи

Аз пък не мога да разбера за кво некои хора само си търсат за кво да се заяждат и да ме нервират!

IN

24.05.06
16:40

[quote author=“Oblivion_”][quote author=“kazz”][quote author=“Oblivion_”]Аз си зех на Оптимум креатинче-300гр-36 лв надявам се да е доста добро,понеже много ми го хвалят.

Аз пък не мога да разбера за кво некои хора само си търсат за кво да се заяждат и да ме нервират!

Виж какво никой не се заяжда просто земи малко да мислиш преди да пускаш поредния спам,защото както виждаш смешник оставаш ти :wink: .Както и да е нека спрем спора до тук :!:

24.05.06
17:34

[quote author=“InDaHEad”]Да прав си че при такива размери е по-вероятно след време да увиснеш...аз се съмнявам че някога ще направя 50 ръка,но примерно целта ми е към 40-42 релефна,мисля че този размер най-добре ще ми седи :D .Не знам,да ви кажа аз креатина по начало не го усещам особено,така че нз...може да не ползвам повече...защото да жи кажа не ми се рискува...кой знае :roll:

Секи човек е различен при мен също креатина не действа особено(скоро правих 6 дена зареждане по 15-20 грама и 1 кг сила не качих  :( )но Митьо Крика казва че при него дава резултати билизки като тези на стериоди. Дори в едно предаване каза че преди републиканското по трибой е изпил 1 кг креатин  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1