Много въпроси

22.05.06
01:36

:roll:  На 19г съм, тежа 55кг при ръст 168-169,момиче.Отскоро ходя на фитнес (2-3 седмици),като ходя всеки ден.Редувам-единя ден правя загрявка 10мин,после силови (3по15: преса за крака,абдуктор и адуктор),малко коремни преси,и накрая 40-50мин кардио-кростренажор.Другият ден пък ми е само за кардио (60-70 мин),защото ми казаха,че не е добре силовите да се правят всеки ден.Ям..хмм...сутрин пия едно кафе и чаша фреш от портокали и лимони,по-нататък през деня-различно-пилешко,или салата(гледам да е нищо въглехидратно),плодово кис мляко(да го избягвам ли и него..че май си има въглехидрати).Искам да отслабна малко в бедрата и дупето,най-вече да си направя плосък корема (чак плочки..не,но да е равничък и без мазнини :lol: ),както и да махна мазнините около талията-около кръста и надолу(това е основното)..Някакви съвети??Какво да правя,че ми е малко объркано..Какво да ям..и мога ли да си позволявам 1 ден за нщ сладко,че без него не мога (или от вс упражнения няма да има ефект).Не искам да ям много,но ми казаха,че ако не ям,тялото ми ще си трупа мазнини,а ще разгражда мускулите..какво да ям,за да не става така,но и да не напълнявам??
Мерси 8)

SI

22.05.06
04:59

Недей пий фреш, яж плодовете цели ;). Ако ще ядеш нещо сладко, нека да бъде мед и то сутрин.

Като направиш фреш отстраняваш целулозата от плода,  качваш гликемичния индекс и все едно пиеш захар ... това не е час от НВД “философията”  :wink:

22.05.06
13:49

ми тази фраза “не мога без сладко” е просто банална.Пробвай и ще видиш че всичко може стига да имаш воля.Хем искаш плоско коремче с изпънати бедра и дупе хем без сладко не можеш-еми ще направиш няколко жертви за спорта.Пък за яденето наистина по-добре плодовете не фреш.Другооо яж повече белтък а въглехидрати до 2-3 следобед като гледай да не са прости(Тоест без сладко най вече:) )Другото си е яко бъхтене и тва е-тичане аеробика преси клекове щото и без тях не може.АйДе успех.

22.05.06
20:20

Добре,за фрешовете разбрах и звучи логично.Кой плод тогава е най-подходящт за нвд?И колко калории са ми нужни на ден..защото аз и около 600-700 мога да ги направя,ама едва ли е здравословно..И какво да направя по въпроса с мазнините около кръста и т.н.

22.05.06
21:39

[quote author=“vesentse”]Добре,за фрешовете разбрах и звучи логично.Кой плод тогава е най-подходящт за нвд?И колко калории са ми нужни на ден..защото аз и около 600-700 мога да ги направя,ама едва ли е здравословно..И какво да направя по въпроса с мазнините около кръста и т.н.

Препоръчвам грейпфрут...в него има естествени вещества за горене на мазнини...като у-е - тичане по 3 пъти седмично по около 40 мин..сега времето е екстра..доста пот ще хвърлиш....страшно добре действа..успех ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1