Въпрос свързан с дишането...

22.05.06
17:48

Аз съм начинаещт и четох това онова но не ми стана ясно за дишането та искам да попитам: кога се вдишва и кога издишва по време на упражнението... и за всички упражнения ли е еднакво и ако не е то тогава ако можете да ми кажете за някои опражнения... защото чух че и дишането е мн важно.

22.05.06
20:05

Важно е разбира се .Примерно при вдигането от лег когато сваляш щангата към гърдите вдишваш, а горе в изходно положение издишаш ;)
Абе то в сайта си пише за всяко упражнение.

22.05.06
21:31

taka li mm ne sym vidql moje li da mi dadesh link shtot saita e baqt golemi4ak

Петко К - КИРИЛИЦА?!

28.05.06
18:17

Когато ти е удобно, обикновенно докато вдигаш се задържа дишането, като отпускаш вдишваш а в горна точка издишваш.
Обаче не се старяй да го правиш , всичко трябва да става от самосебе си, не трябва да го мислиш изобщо

28.05.06
21:40

Трябва да се научиш да издишваш при натоварващото движение(при избутване при лег,при згъване за бицепс,разгъване за трицепс и т.н.)Причината е сърцето!
При неправилно дишане може да го претовариш-не е все тая;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1