27.05.06
00:02
Трибулис Терестис(Триебестан) излиза доста пъти по ефтино от тоя на соффарма даже и от този на оптимум , та какво мислите ? не съм фен нутрим но ми се иска да видя мнянията ви по тоя продукт ТТЕ 40 !
27.05.06
00:21
бая тънко излиза ама нз...от както стана това с про голда и сега нещо не им вярвам мн
27.05.06
00:26
Аз също, както и всички в моята зала след като им дадох линк към изследването на pro 90 gold.
[quote author=“Kang”]Трибулис Терестис(Триебестан) излиза доста пъти по ефтино от тоя на соффарма даже и от този на оптимум , та какво мислите ? не съм фен нутрим но ми се иска да видя мнянията ви по тоя продукт ТТЕ 40 !
Хората са си го казали: “Не съм богат, че да купувам евтини неща.”
Ами поне на хартия тоя продукт се състезава с Трибулус625…. отново 40% фуростанолови сапонини.... само дето както в друга тема споменах, 250мг. хапчета на Софарма може и 70%-ови да са... т.е. 60х250mg таблетки от аптеката струват 22-24лв....а това на Нутрим е 90 (реално 45) таблетки за 24лв.... сметни си сам... ;)
Да не говорим, че на Софарма трибестан-а може да се намери за по 30ст. хапчето, което е под 20лв за 60 парчета.
И последно - бих се доверил на Софарма, които от много време изнасят продукта си в чужбина и се радват на голям интерес, отколкото на Нутрим, които доказаха, че доверието към тях трябва да го държиш под съмнение...
Много странни хора сте вие... искате хем евтино хем високо качество - е такова нещо няма :) Малко ли изследвания се правиха на Нутрим? И пак продължавате... и про-голда беше евтин и видяхте какво представлява...
Единственият приоритет за който мислят компаниите за добавки е собствената печалба и изгода... след това вече идваме ние потребителите... търговкси трикове бол!
27.05.06
13:33
Евала Kao! :D
Аз я знам тая поговорка ТПД , просто исках да ви видя мнението не съм изненадан че е такова и аз съм това мнение, колкото до триебестана аз съм решил да си вземам но или ще е на соффарма или на някоя чуждестранна фирма за хр.добавки !
Що се отнася до Трибестан, то има две български фирми, които правят качествен трибестан - Вемо99 и Софарма... в случая не знам дали е удачно да ходиш към чужди продукти, когато това е определено българско откритие...
28.05.06
14:16
Honzik а нещо да кажеш за този на ОН трибестана?Сравни го с този на софарма да разбера кой е по - добрият
В една друга тема мисля писах.... Трибулус625 е 625mg хапче, ама с 40% сапонини... не знам точният процент при Трибестан-а на Софарма, но в най-лошият случай са 60%.... даже повече.... щото до последно се говореше, че е по-добър от на Вемо99, а техния претендира за 60-65%...
Ако приемем, че 625mg я разделим на 2 и се получи малко над 300mg хапче с около 80% сапонини, то вече броят на хапчетата и цената ще е от значение.... ако разбира се всички стойности, показани на етикета са верни :)
Така ще имаш 100 хапа по 315мг на ON срещу 60 (опаковката е толкова) хапа по 250мг на Софарма... на Трибестан-а хаповете могат да се намерят по около 30ст парчето... ON не знам колко струва :)
Мусаши http://musashibg.com/products/images/masa_sila_/46.htm
Пак същите пари излиза и е по-добре от Нутрим, даже най-добро
[quote author=“Clemenza”]Мусаши http://musashibg.com/products/images/masa_sila_/46.htm
Пак същите пари излиза и е по-добре от Нутрим, даже най-добро
Дам това излиза много тънко , да ме би да има някаква врътка тука ?
Ами 75мг хапове.... какво чудно.... т’ва сух, мокър продукт..... голема работа... те изкарват, че 6гр. бабини зъби са ги заврели в 75мг хап... нема що, голема работа :) и да са някакви чудни са по 75мг... на фона на конкурентните 300-625мг хапове.... на мен ми се струва, че си е направо обир...
верно бе аз изобщо не се замислих , направо се едно пиеш едно ништо тея 75мг никаква работа не вършат , трябва да се пият по 10-15хапа на ден , но нищо чудно те на Мусаши продуктите са с космически цени , има само някои протеини на по преимливи
28.05.06
19:02
аз знам там за трибестана че ако нямаш 20+ години е безсмислен а аз съм само на 16 но мисля да го пробвам(то нали няма странични ефекти...с две думи
“поне няма да навреди”...)или греша? :roll:
[quote author=“Don_Korleone”]аз знам там за трибестана че ако нямаш 20+ години е безсмислен а аз съм само на 16 но мисля да го пробвам(то нали няма странични ефекти...с две думи
Имаше едно твърдение че непосредствено след прекъсването на трибестан нивото на тестостерон спада но аз не мисля така.Също не съм съгласен с това че трибестана не действа на хора под 20 години. Пробвай аз съм сигурен че ше има ефект ако го взимаш правилно и ако е качествен
Идеята е, че трибестан-а стимулира лутенизиращия хормон, който от своя страна “докладва” за понижени нива на тестостерона и така почваш да правиш повече... са ако приемем, че ти на 16г. си точно в центъра на пубертета и хормоните ти са на доста високи нива не виждам идеята да повишиш тестостерона с още 10-20% (едва ли при теб ще е повече), ама да дадеш доста добри пари за това... според мен е по-удачно да дадеш парите за креатин, глутамин и разни такива, отколкото за трибестан, който на тия години едва ли ще ти помогне много...
Идеята зад фразата “не действа на хора под 20г.” не е, че наистина няма да действа.... по-скоро, че ефекта ще е доста по-малък, отколкото на излезнал напълно от пубертета и растежа си...
28.05.06
20:28
[quote author=“kazz”][quote author=“Don_Korleone”]аз знам там за трибестана че ако нямаш 20+ години е безсмислен а аз съм само на 16 но мисля да го пробвам(то нали няма странични ефекти...с две думи
Имаше едно твърдение че непосредствено след прекъсването на трибестан нивото на тестостерон спада но аз не мисля така.Също не съм съгласен с това че трибестана не действа на хора под 20 години. Пробвай аз съм сигурен че ше има ефект ако го взимаш правилно и ако е качествен
аз не съм пил до сега ,но един приятел (на 16 години)беше изключително доволен от трибестана на оптимум,беше го комбинирал със суроватка и креатин и качи много.
[quote author=“Honzik”]Идеята е, че трибестан-а стимулира лутенизиращия хормон, който от своя страна “докладва” за понижени нива на тестостерона и така почваш да правиш повече... са ако приемем, че ти на 16г. си точно в центъра на пубертета и хормоните ти са на доста високи нива не виждам идеята да повишиш тестостерона с още 10-20% (едва ли при теб ще е повече), ама да дадеш доста добри пари за това... според мен е по-удачно да дадеш парите за креатин, глутамин и разни такива, отколкото за трибестан, който на тия години едва ли ще ти помогне много...
Идеята зад фразата “не действа на хора под 20г.” не е, че наистина няма да действа.... по-скоро, че ефекта ще е доста по-малък, отколкото на излезнал напълно от пубертета и растежа си...
Не е така.Дори и 10% да е тестостерона си е тестостерон и винаги има видим ефект.Това не го казвам за да се заяждам но примерите от живота го доказват.Не един или два са случайте в които трибестана дава видими резултати и то доста добри на млади атлети.Силовите показатели и размерите значително нарастват стига препарата да е истински а не някоя измишльотина за 15 лева
Може, само дето 16г. “атлети” имат такава сериозна нужда от хипер завишени нива на тестостерон, че..... не ми се говори..... те тестостерона си го имат, трябват има други важни хранителни елементи.... като протеин например.... Цинк, Магнезий, витамини.... а не да си дигат с още 10% и без туй природно завишеният в момента тестостерон... ;)
29.05.06
01:40
Бозичка е тоя продукт.
Кръгла нула дори по зле е от pro 90 gold.
“75 mg екстракт от Tribulus Terrestris (сух екстракт - еквивалент на 5625 mg сух продукт)”
Honzik, с тебе отдавна сме спорили на тази тема, това че мразиш Мусаши го знаем всички, ама без да си го пробвал, няма нужда да говориш глупости
Че кой каза, че мразя Мусаши??
Няма такова нещо... и не говоря глупости... иначе продуктите им са прекалено скъпи за нашата страна... аз почти нищо тяхно не съм пил, че да имам мнение за компанията Мусаши...
29.05.06
15:11
[quote author=“Clemenza”]“75 mg екстракт от Tribulus Terrestris (сух екстракт - еквивалент на 5625 mg сух продукт)”
Honzik, с тебе отдавна сме спорили на тази тема, това че мразиш Мусаши го знаем всички, ама без да си го пробвал, няма нужда да говориш глупости
и къде е казал човека че ги мрази те питат дали е добро той казва че за тия пари може по-добро...обади се не на място мисля