27.05.06
18:43
Там ми се трупат наи-много тластини. Над кръста имам 4 плочки, но надолу и отстрани съм понатрупал мазнини зимата. Кажете как да ги сваля, какви упражнения са най-полезни.
По принцип тичам 3 пъти седмично, но май не е достатъчно.
трудно се свалят.падат последни.без диета няма да мине.и тренировки де.може и нещо допълнително да пиеш.
[quote author=“scum85”]Ми... не яж хляб,мазно и сладко и ходи да тичаш между 11 и 15 мин.
да тича мажду 11 и 15 минути?Да забрави просто.Минимум 40 минути и то 4 пъти в седмицата.Може и 2 пъти тичане и след всяка тренировка по 20-30 минути на колелото.
Оп! Извинявам се :oops:
М/у 11 и 25 мин имам предвид!4 пъти седмично да,но не и 40мин-много са!
тялото след 11-та мин почва да гори мазнини,а след 25та вече изгаря и мускул,за това не препоръчвам повече:))
28.05.06
22:39
[quote author=“scum85”]Оп! Извинявам се :oops:
М/у 11 и 25 мин имам предвид!4 пъти седмично да,но не и 40мин-много са!
тялото след 11-та мин почва да гори мазнини,а след 25та вече изгаря и мускул,за това не препоръчвам повече:))
Хах, аз за това ли съм такъв хърбав....щото тичам почти всеки ден над 1 час :roll:
Сега сериозно.Scum85 ти това за горенето на мускула пробвал ли си го та да го твърдиш така уверено?Знам, че “така пише по книгите”, но според мен не е точно така.Ако имаш добро въстановяване нищо не ти пречи да тичаш доста повече от 25мин.Твърдя го, защото при мен е така - тренирам от 3 месеца и нещо, като през това време не съм спирал да играя футбол почти всеки ден и въпреки това съм качил 8кг.(не твърдя че е чиста ММ)Така че си прави изводите.
Вярно,зависи от метаболизма...
Аз тренирам от 5 години и нещо,не съм много добър от към свалянето на мазнини,но просто чуствам когато почна да изпадам в катаболни състояния-повече от 25(айде да е най-много 30 мин) няма смисъл да се тича.
Бе зависи какво искаш да постигнеш! аз се стремя да стана към 110,а тва е мнооого трудно,и не бих тичал повече от 25 мин,каквото и да ми струва това ;)
31.05.06
02:15
я ми кажете това тичане 40 минути колко километра ви излиза щото аз като направя 3Х1.5 км за около 20 мин. с почивки по 2-3 минути съм труп
31.05.06
18:36
бе тичайте по-час,два-нема проблеми,вие сте яки и се възстановявате бързо!
Е айде сега без сарказми де :lol:
според мен от основна важност на кардиото е не продължителността, а интензивността затова зададох въпрос
vaprosa e v tempoto na tichane ne vav vremeto.triabva da mogesh da govorish spokoino,kogato tichash ,ne da se zadahvash))
za mazninite im triabva kislorod da se razgradiat.sorry niamam kirilica
На сайта има Кредор, използвай го!
Mr_Muskul
Луди хора ейййй....
Извадете от 220 възрастта си,след тва изчислете 65-75% от сумата и ще получите ефективния пулс който трябва да имате,за да изгарята мазнини,опитайте се да го постигнете и да видим дали ще имате време да говорите или ше бъдете заети с по важни неща като да дишате.
Не,че ви се карам,ама мислете преди да говорите,от 5 години тренирам и освен че съм чел и чувал разни неща съм ги и проверил :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече