Два въпроса

happy666

28.05.06
02:28

значи първия е ...мога ли да тренирам бицепс 2 пъти седмично...защото съм в застой а и ръцете ми не са мн добре :oops:
и втория е ...искам да тренирам врат...къде да го сложа тоя пуст врат.. :?:
в момента тренирам така..
понеделник - гръб и бицепс
вторник - почивка
сряда - гърди и трицепс
четвъртък-почивка
петък - рамо ,теглич и бицепс(да го махам ли този бицепс от тук?? )  ако и програмата ми е грешна кажете  :oops:
(крака в момента не правя)
на 16 години съм от 1 година тренирам...имам мн добри резултати...но в момента съм в застой :wink:
мерси предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:15.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

28.05.06
12:43

1.можеш да тренираш бицепс 2 пъти, но стажа ти е малък и ще го претренираш.щом ти е в застой променяй упражненията, сериите..., а не го тренорай 2 пъти.
2.можеш да сложиш врата при рамото.
предмишница и корем не правиш пък тръгваш към врат :)

happy666

28.05.06
13:37

ами сигурно си прав...ще правя бицепс 1 път ...а другата ми тренировка ще е рамо,теглич,врат
а какво мислиш кое е по правилно
гръб с бицепс и гърди с трицепс....или гръб с трицепс и гърди с бицепс  :?  :roll:

28.05.06
14:14

и двете са правилни.в момента аз правя гърдите с трицепса и гърба с бицепса.разликата е, че при гърди-трицепс и гръб-бицепс втората група(трицепса и бицепса) ще е по-натоварена.

28.05.06
18:13

Ако си начинаещ може и да не правиш врат още.Но ако толкова държиш да правиш трябва да си постнеш сплита за да видя къде може да се вмести

29.05.06
09:29

[quote author=“ASTOR”]Ако си начинаещ може и да не правиш врат още.Но ако толкова държиш да правиш трябва да си постнеш сплита за да видя къде може да се вмести

Един идиот от Pride Fighting Championship каза че врат тренира всеки ден в който не тренира нещо друго...а на него съм склонен да му вярвам...в тия боища ако нямаш врат като на бик си просто умрял...там работата е много много сериозна... та започнах и аз преди месец да го тренирам 2-3 пъти седмично...върви добре за сега

happy666

29.05.06
12:08

ами аз тренирам от 1 година...правех всичко без врат...обаче когато тялото ти се оголемява и расте а врата си остава същия рано или късно гледката ще стане смешна  :wink:
затова започнах да го тренирам

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1