Спомага ли тренивоката за крака за други мускилни групи?

DR

28.05.06
15:54

чух че ако не правиш крака останалите ти мусколи ще растат,но много по бавно.Вярно ли е това? (един инструктор ми го каза и ми обеснява че някакви хормони се отделяли и затова било добре да правиш крака ако искаш да качваш по-барзо мускулна маса на цялото тяло )

[quote author=“Driv3r”]чух че ако не правиш крака останалите ти мусколи ще растат,но много по бавно.Вярно ли е това?

Ами има нещо такова. Ако тренираш крака по-добре ще се развиваш горе.

28.05.06
17:03

Мдам това е абсолютно вярно!  :!:

28.05.06
18:30

Спомага много ясно, балансираното развитие на горната и долната част

28.05.06
21:24

[quote author=“ASTOR”]Спомага много ясно, балансираното развитие на горната и долната част

Като тренираш за крака има циркулация на кръв навсякаде което е адски добре
аз правя 7 мин кардио за загрявка и после започвам да дигам тежести

29.05.06
09:39

От краката тръгва всичко..;) клякането е задължително според мен...

29.05.06
10:20

има един известен културист от близкото мнинало (забравих му името) който има една интересна и сложна система за трен, която гласи “тренирай краката за да ти ръстат ръцете!”. а иначе това е мойта най-голяма грешка че рядко ги тренирам.. вчра заради това неможах да си взема сам дъблите за раммна преса, тренирам с по- леко тяга, защото не ми издържат лигавите крачета, а на мечка те буквално треперят  :lol:  :oops: . а и още казват че когато се тренират краката, тежко с клекове и тн. се увеличава отделянето на тестостерон, което само по себеси значи повече сила и повече ръстеж! аиде със здравеи както се пее в една песничка: “който нетренира краката, да му яде главата” :lol:  :lol: - аз често я похапвам  :roll:

TU

30.05.06
11:46

[quote author=“Steve”]От краката тръгва всичко..;) клякането е задължително според мен...

АЗ преди всяка тренировка правя клек в супер серия с пулоувър - добра загрявка  :lol:

30.05.06
14:40

Имах един период в който тренирах крака. Наистина има ефект към останалата част на тялото. Само че не мога да си го позволя, краката ми и без това са големи, пък като тренирам останалото те също растат, за да балансират. Нещо такова е и в обратната посока - тренираш краката и останалото расте за да баласира. Така че тренирайте краката, заедно с кръста и гърба са най-съществени извън залата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1