Нова програма

28.05.06
21:20

1.Гърди,предно рамо,трапец,бедра,корем
2.Трицепс,бицепс,средно рамо,предмишница
3.Гръб,задно рамо,трапец,задно бедро,прасец

Как ви се струва?

28.05.06
21:30

Не мислиш ли че тренираш доста роботи на веднаш?И защо тренираш детаилите да един мускул в различни дни вместо да го натовариш яко в един.Направи корекция в програмата лично за мен казвам ЛИЧНО не е хубава нека и други да дадат мнение.Ти сам прецени  :?

28.05.06
21:43

[quote author=“Alonzo”]Не мислиш ли че тренираш доста роботи на веднаш?И защо тренираш детаилите да един мускул в различни дни вместо да го натовариш яко в един.Направи корекция в програмата лично за мен казвам ЛИЧНО не е хубава нека и други да дадат мнение.Ти сам прецени  :?

според мен по отделно е по-добре защото всичко наведнъж се размазвам и плюс това искам да наблегна на ръцете
и затва така сам ги разделил не мога да правя гръб и крака наведнъж или пък гръб и гърди кофти става

28.05.06
22:09

за тридневен сплит тренирай гръб и крака.верно, че са големи групи ама според мен е по-добре вместо да разделяш един мускул на няколко части.

28.05.06
22:20

[quote author=“m0nst3r”]за тридневен сплит тренирай гръб и крака.верно, че са големи групи ама според мен е по-добре вместо да разделяш един мускул на няколко части.

добре няма да разделям мускулите на части нещо такова тогава
1.Гръб и рамо
2.Ръце
3.Гърди и крака

28.05.06
22:21

[quote author=“m0nst3r”]за тридневен сплит тренирай гръб и крака.верно, че са големи групи ама според мен е по-добре вместо да разделяш един мускул на няколко части.

Хич не е по - добре. Нищо лошо няма да се раздели рамото, то и без това се състои от 3 различни мускула. Само че, средното също може да отиде при гърдите.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1