Въпрос за кардиото ми ?

29.05.06
13:53

В нас имам велоергометър . Първите 2 месеца в които го ползвах имах ефект /февруари и март/ но от началото на април нямам почти никаъв ефект . На какво може да се дължи това ? От време на време ям сладко  но в малко количество . Да го спра ли напълно за да имам ефект ?Впрочем да кажа :14 години , 70 кг , 170-175 см , момче .

29.05.06
14:36

Значи хранителният режим е от голямо значение.Да спри сладкото напълно за да има максимален ефект. Кардиото е най-добре да се прави сутрин на гладно! Препоръчително е да не ядеш бял хляб.Но запомни, е храненето е от наистина голяма значение!

29.05.06
15:03

сега ти си знаеш но така като те гледам даже маи се нуждаеш от кг (175 см 70 кг) така че няма много смисъл да чистиш(ако нямаш много мазнини както предполагам) но ти си РЕШАВАШ

29.05.06
16:56

И според мен е безмислено...още си малък..сега тепърва ще растеж...ще ти се промени хормоналното ниво...изобщо нямаш нужда от корекции на теглото...бих ти препоръчал ако имаш време да плуваш...по време на растеж е супер...

29.05.06
17:08

Имам нужда от корекция , но не е обширна . Имам за чистене на корема и гърдите . Гърдите може да се каже че са ми наследствени /защото и татко и дядо/бог да го прости/ са си имали гърди / , тоест не искам да ги премахна на пълно а да ги намаля . Опитвам се да спра хляба но ми е малко трудно , но сега си купех един ръжен който има ефект от него . Филийката е голямо колкото половината на белия и ме насища и се надявам чрез него да спра хляба . Незнам дали така си мисля но след като ми земаха велоергометъра се издължих от него . Може и да не е от него но просто казвам че след него се издължих .

29.05.06
18:50

[quote author=“Night^HaWk”]В нас имам велоергометър . Първите 2 месеца в които го ползвах имах ефект /февруари и март/ но от началото на април нямам почти никаъв ефект . На какво може да се дължи това ? От време на време ям сладко  но в малко количество . Да го спра ли напълно за да имам ефект ?Впрочем да кажа :14 години , 70 кг , 170-175 см , момче .

Според мен  не е нужно  да се лишаваш от храна, просто  трябва да увеличиш времето за спортуване.

29.05.06
19:21

[quote author=“angeleyes”][quote author=“Night^HaWk”]В нас имам велоергометър . Първите 2 месеца в които го ползвах имах ефект /февруари и март/ но от началото на април нямам почти никаъв ефект . На какво може да се дължи това ? От време на време ям сладко  но в малко количество . Да го спра ли напълно за да имам ефект ?Впрочем да кажа :14 години , 70 кг , 170-175 см , момче .Според мен  не е нужно  да се лишаваш от храна, просто  трябва да увеличиш времето за спортуване.

И аз мисля че не трябва да се лишаваш от нищо докато израстеваш...яж си спокойно...време за чистене има..

29.05.06
20:42

аз се чуда как да кача а ти се тревожиш че имаш малко мазниники по корема - тренировката му е маиката тренираи един месец в залата малко да стегнеп а ако толкова искапш си направи НВД(то ако толкоз искаш да се чистиш няма как без нея) но моят съвет е да не прибързваш!!!

30.05.06
17:20

Има ли начин да си стегна корема и гърдите без да отслабвам ? Смисал , ако почна да ходя на фитнес ще мога ли да се оформя ?

31.05.06
00:18

[quote author=“Night^HaWk”]В нас имам велоергометър . Първите 2 месеца в които го ползвах имах ефект /февруари и март/ но от началото на април нямам почти никаъв ефект . На какво може да се дължи това ? От време на време ям сладко  но в малко количество . Да го спра ли напълно за да имам ефект ?Впрочем да кажа :14 години , 70 кг , 170-175 см , момче .

Брат ми е на 14 години 71кг 1.75 и е стегнат,има малко сланинки по корема(ама в допустими стойности).
Ако искаш да го стегнеш корема прави 2 пъти в седмицата(поне) кардио сутрин на гладно и 2 пъти в седмицата корем.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1