P&B Labs

29.05.06
22:17

P&B Labs - продуктите на тая фирма някой ползвал ли е ? Български са, евтини са пък досега всички оплуват Нутрим и хвалят американските добавки. За тези какво ще кажете ???

29.05.06
22:40

Ako може да попотам в тая тема за официален сайт дали имат P&B Labs

29.05.06
22:48

[quote author=“kazz”]Ako може да попотам в тая тема за официален сайт дали имат P&B Labs

http://pandblabs.com/  :wink:

29.05.06
22:50

Мерси много  :wink:

Sportex

29.05.06
22:52

Едно скромно неангажиращо мнение - ако 2 стоки са на един пазар и са със сходни цени, то очаквай и качеството да е сходно. :wink:

29.05.06
23:27

[quote author=“Sportex”]Едно скромно неангажиращо мнение - ако 2 стоки са на един пазар и са със сходни цени, то очаквай и качеството да е сходно. :wink:

И моето мнение е почти същото, но “очавам” е много относително.  :wink:  Искам да видя дали има някой, който е пробвал нещо и е останал доволен от продукта. Едвали ще е свръхкачество за тези пари, но все пак дали става за начинаещи като мен  :wink:

не съм пробвал техни продукти тъй като отдавна спрях вече да си взимам БГ добавки относно протеините, гейнерите и аминото им за нищо не стават според мненията във форума. Някой казват че карнитина и глутамина са им добри. Но едно нещо ще ти кажа сега в момента започнах здравата диета и се храна по 13-15 пъти някаде на ден ефекта е много по добър отколкото когато взимах  добавки и се хранех по 6-8 пъти на ден! Единственото което е пия протеин след трен на 
Optimum във залата тъй като там е 2лв/доза и така мога да си взимам само след трен тъй като тогава ми е най-важно.

emergency_bg

30.05.06
10:43

Пих няколко месеца 100% Whey и глутамин на P&B. За глутамина имам добри впечатления, а за протеина не мога да кажа, тъй като знаете че когато човек тренира отдавна е много трудно да разбере дали един протеин е добър. Просто за всички подобни тема искам да кажа, че преди да си купиш протеин трябва да знаеш какво да очакваш.
Този спорт е толкова комплексен, че ако си стигнал до етап в който вземаш протеин, ак, креатин, глутамин, комплексни витамини и минерали и комбинираш това с правилна диета, просто няма как да разбереш дали постиженията ти идват от протеина. Храненето и възстановяването са най важни.
Личното ми мнение е че протеина не е лош за цената си, но сега съм решил да опитам новозеландската насипна суроватка.

30.05.06
14:24

Употребявал съм продуктите им и съм доволен.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1