Мазнини в мускули

30.05.06
22:16

Тежа 108 килограма
Висок съм 186см.
Тичам всяка сутрин и всяка вечер ходя на фитнес.
Не взимам никакви добавки.
Може ли някой да ми препоръча нещо за горене на мазнини и правене на мускулна маса.
Л - Карнитин достатъчно ли е !?

ZW

30.05.06
23:07

Най-важен е отрицателният калориен баланс, да взимаш по-малко калории, отколкото гориш. Той и Л-карнитинът биха били достатъчни, изчакай да видиш как ти се отразяват, може да добавиш и Fat Burner, за да ускориш процедурата.  :D

30.05.06
23:43

А откъде да знам колко калории горя?  :shock:

31.05.06
00:01

Има си уреди на които си отчита колко калории гориш  а за другите нз  :roll:

31.05.06
00:12

[quote author=“kazz”]Има си уреди на които си отчита колко калории гориш  а за другите нз  :roll:

То по-голямата част са тея дето не ги знаеш. Това ме притеснява и мен.

SO

31.05.06
08:32

Има формули разни.Изчисляваш по някоя формула(май в сайта беше)и караш 1 седмица ако не сваляш намаляш с още 300ккал примерно и така докато достигнеш до оптималния вариан.Никой не може да ти каже със сигурност колко калории трябва да приемаш тези неща са относителни  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1