Новата ми програмка

01.06.06
18:09

Вече сварши проклетото НВД ... :) та сега си свормирам едно ВВД и със което трябва да сменя и програмата ... :) Ето новата с която мисля да започна :) кажете мнения МЕРСИ  :D

Понеделник-Гърди,Корем
Вторник-Почивка
Сряда-Гръб,Трапец,Корем
Четвъртък-Почивка
Петък-Бицепс,Трицепс,Предмишница
Събота-Почивка
Неделя-Крака,Рамо,Корем

01.06.06
20:53

На мене лично не ми допада. Да правиш в неделя рамо и веднага на другия ден гърди не е много удачно.

01.06.06
21:05

Еми кажете де .. какво да променям ?? да преместя трен в неделя в събота ли ??

EM

02.06.06
14:25

по скоро като ти чета другия пост че си с бърз метаболизъм и искаш да качваш, трябва да обърнеш повече внимание на храната и почивката. За целта остави събота и неделя за възстановяване, а за останалите си избери примерно:

Понеделник: Крака, Рамо, Трапец
Сряда: Гръб, Бицепс, Корем
Петък: Гърди, Трицепс, Корем

Понеделник: Крака, Гръб, Корем
Сряда: Бицепс, Трицепс, Корем
Петък: Гърди, Рамо, Трапец

има естествено и други варианти, и най вече базови упражнения-  клекове, тяга, лежанка и т.н.

02.06.06
21:38

Аз удобрявам програмата.До скоро тренирах по подобна и имах добри резултати...е вярно при всеки е различно и не се знае дали на теб ще ти повлия добре.Успех желая

04.06.06
14:13

Понеделник: Крака, Гръб, Корем
Сряда: Бицепс, Трицепс, Корем
Петък: Гърди, Рамо, Трапец

Ето това мисля да почна да правя .. наистина по добре “изглежда” :P Но ще го правя 4 дена .. мисълта ми е през ден .. 1 ден почивам един ходя .. и тъка :)

05.06.06
12:29

1: Гърди, Трицепс
2: почивка
3: Гръб, рамо, трапец
4: Почивка
5: Крака, Бицепс
6: почивка
7: почивка

06.06.06
19:19

Аз в момвнта сам на:
1.Гърди, Бицепс, Корем
2.почивка
3.Гръб, Трицепс, Трапец
4.Почивка
5.Рамо, Крака, Корем
6.почивка
7.почивка
вече от 2 месеца сам на нея и сам си много доволен но сега ще пробвам някоя четири дневна.

09.06.06
06:42

Първи Ден Гърди Рамо Корем
Трети Ден Гръб Трапец Крака
Пети Ден Бицепс Трицепс Предмишница Корем

Ето вижте така мислите ли че е по добре ? Като ги правя така...
Пон-Тренировка
Втор-Почивка
Сряда-Тренировка
Четв-Почивка
Петък-Тренировка
Събота-Почивка
Неделя-Тренировка
Пон-Почивка
Вторник-Тренировка
Сряда-Почивка

и тн ....
добре ли е ?
:?:  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1