04.06.06
12:53
Търсих във форума, ама никъде не намерих конкретен отговор. С клекове мога ли да стопя бедрата? И как е по-добре? Много повторения без тежести или по-малко с големи тежести? До долу ли да ги правя? И какво значение има колко бързо ги правя? Мерси.
Не не можеш да ги стопиш. Може да стегнеш мускулите. Ако искаш да топиш мазнини, ти трябва диета.
04.06.06
15:40
Т’ва е лошо, ‘щото аз ям наште каквото сложат на масата, пък нямам намерение да ги карам да пазаруват специално за мене :). Не ям много, ама т’ва едва ли има значение, нали, качество а не количество :). Аз нагоре съм добре, имам мазнини, ама не ме притесняват особено, даже съм останал с впечатления, че ако ги махна може няк’ъв релеф да излезе. В един чужд сайт, преди време, прочетох, че ходенето върши работа като кардио. Т’ва вярно ли е? И, примерно, ако за 60 минути ходене от училище до нас по и обратно (общо 2 часа с 8 часа почивка) на ден изпивам по една биричка т’ва ще окаже ли негативно влиание?
Едни страничен въпрос: Ако правя всяка сутрин 3 серии по 40 лицеви опори има ли опасност да претренирам?
и количеството и качеството са от значение.пробвай засега да спреш хляба и тестените и сладките неща и може да нямаш нужда от по-сериозна диета.наблягай на месо и зеленчуци.
05.06.06
08:20
ами тичай сутрин на гладно по 30 мин ,
тренирай с тежести забързват метаболизма като цяло
яж възможно най малко мазно ,забелязъл съм че общите храни проблема не им е толкова във бързите въглехидрати като белия хляб се пак човечеството яде хляб от хиляди години ,а от това че олиото е повече от водата в боба примерно !
ограничи сладклото .
05.06.06
12:33
Увеличи интензивността на тренировките, спри хляба и сладкото. Това ще ти свърши добра работа като за начало.
За клековете-прави ги до успоредно положение на бедрата спрямо пода. Не спускай по надолу. За мен яки клекове=добри бедра. И прави поне по 10 повторения. Това е голяма мускулна група, далеч е от сърцето, има нужда от повече повторения да се напомпи.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече