Въпрос относно....

08.06.06
16:25

Вече четвърти месец ходя редовно на фитнес, под редовно разбирайте всяка сутрин. Проблемът при мен бе, че бях страшно надебеляла и трябваше да отслабна, изчетох всичко писано тук и почна здраво кардио, диета и Л-карнитин. Работата стана, ама много бавно и имам още за сваляне, но въпроса е в това, че много ми отслабнаха краката, ръцете и ханша, а корема мноооооооооооггоооооо бавно. Напоследък забелязвам, че и циците ми почват да намаляват. Правя от 30 до 50мин. кардио и малко коремни преси, но не всеки ден. Тия дни съм изцяло на кардио по 50мин. с интензивен пулс та въпроса ми е да продължавам ли с тоя темп, а? :shock:
Избирай по добре името на темата си !!!!
ASTOR

08.06.06
16:31

За да не ти отслабват и увисват ти трябват и упражнения с тежести.Само от кардиото обикновено резултата е такъв.Може да тренираш един ден с тежести и един ден кардио.Може да првиш и тренировка с тежести и след това кардио.Въпрос на избор и време разбира се.Поразгледай сайта има доста неща по този въпрос

08.06.06
17:19

а диетата как ти е кога ти е последното ядене за деня?

09.06.06
09:23

[quote author=“cleaner”]а диетата как ти е кога ти е последното ядене за деня?

Ами стремя се да е ниско въглехидратна, а последното ми ядене е най-късно в 20ч.

09.06.06
10:01

а ако не е тайна колко колограма си на колко години си и колко си висока

09.06.06
11:40

[quote author=“Emilie”]Вече четвърти месец ходя редовно на фитнес, под редовно разбирайте всяка сутрин. Проблемът при мен бе, че бях страшно надебеляла и трябваше да отслабна, изчетох всичко писано тук и почна здраво кардио, диета и Л-карнитин. Работата стана, ама много бавно и имам още за сваляне, но въпроса е в това, че много ми отслабнаха краката, ръцете и ханша, а корема мноооооооооооггоооооо бавно. Напоследък забелязвам, че и циците ми почват да намаляват. Правя от 30 до 50мин. кардио и малко коремни преси, но не всеки ден. Тия дни съм изцяло на кардио по 50мин. с интензивен пулс та въпроса ми е да продължавам ли с тоя темп, а? :shock:

Започни и упражнения с тежести за гърдите.Говори с инструкторите в залата и виж какво ще ти препоръчат те.Няма как да отслабнеш навсякъде,а в циците - не  :D Като отслабваш,слабееш навсякъде.Аз затова много се дразня като дойде някой и ме пита: “Кажи ми как да сваля само от корема”  :evil:

09.06.06
11:48

[quote author=“petro”][quote author=“Emilie”]Вече четвърти месец ходя редовно на фитнес, под редовно разбирайте всяка сутрин. Проблемът при мен бе, че бях страшно надебеляла и трябваше да отслабна, изчетох всичко писано тук и почна здраво кардио, диета и Л-карнитин. Работата стана, ама много бавно и имам още за сваляне, но въпроса е в това, че много ми отслабнаха краката, ръцете и ханша, а корема мноооооооооооггоооооо бавно. Напоследък забелязвам, че и циците ми почват да намаляват. Правя от 30 до 50мин. кардио и малко коремни преси, но не всеки ден. Тия дни съм изцяло на кардио по 50мин. с интензивен пулс та въпроса ми е да продължавам ли с тоя темп, а? :shock:

Започни и упражнения с тежести за гърдите.Говори с инструкторите в залата и виж какво ще ти препоръчат те.Няма как да отслабнеш навсякъде,а в циците - не  :D Като отслабваш,слабееш навсякъде.Аз затова много се дразня като дойде някой и ме пита: “Кажи ми как да сваля само от корема”  :evil:

Това ми е пределно ясно!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1