Корема: колко често ?

MI

10.06.06
18:27

Интересува ме колко често мога да тренирам корема?
Тренирам го всеки ден. Възможно ли е това да става 2 пъти на ден?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

10.06.06
19:19

просто няма смисъл и всеки ден, ти искаш 2 пъти....
3 пъти е предостатъчно , не виждам защо се претоварваш, повечето трен незначи че ще орелефиш повече

MI

10.06.06
20:32

Да, но като го тренирам всеки ден се чувствам много добре :)
Един ден като изпусна и на следващия ми е гадно като го тренирам ... с мъка сгъвам :)
Та затова питам колко време горе-долу трябва за възстановяване, за да не го претоваря?
Забравих да напиша, че го тренирам с “Instant Abs” и е много приятно.

[quote author=“mincho666”]Да, но като го тренирам всеки ден се чувствам много добре :)
Един ден като изпусна и на следващия ми е гадно като го тренирам ... с мъка сгъвам :)
Та затова питам колко време горе-долу трябва за възстановяване, за да не го претоваря?
Забравих да напиша, че го тренирам с “Instant Abs” и е много приятно.

поне го прави сутрин рано, на гладно

BlaCk`RoSe`

12.06.06
22:04

Не трябва да се тренира една мускулна група постоянно,точно това е идеята на програмите във фитнеса, трябва да му даваш почивка,така че при следващата тренировка да се “шашне” и така по-лесно да достигнеш желания ефект.Такова е поне моето виждане...Аз лично го тренирам 3 пъти седмично.

[quote author=“BlaCk`RoSe`”]Не трябва да се тренира една мускулна група постоянно,точно това е идеята на програмите във фитнеса, трябва да му даваш почивка,така че при следващата тренировка да се “шашне” и така по-лесно да достигнеш желания ефект.Такова е поне моето виждане...Аз лично го тренирам 3 пъти седмично.

корем предмишница и прасец, трудно се шашкат. това се дължи на постоянното им натоварване в ежедневието.

13.06.06
12:28

Да но все пак трябва да се включват в тренировка тъй като ше изостанат с времето.При мен примерно прасците значително изостанаха защото се водех от такива мнения и за това сега е необходимо да ги правя по 2 пъти в седмица

[quote author=“kazz”]Да но все пак трябва да се включват в тренировка тъй като ше изостанат с времето.При мен примерно прасците значително изостанаха защото се водех от такива мнения и за това сега е необходимо да ги правя по 2 пъти в седмица

ГРЕШНО СИ РАЗБРАЛ ИЗКАЗВАНЕТО МИ! ИМАХ ПРЕДВИД ,ЧЕ И ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ ТРЕНИРАШ, НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ШАШНЕШ МНОГО.
:)

MI

14.06.06
13:29

Ок де ... и в крайна сметка ме интересува не толкова резултата и ефекта, колкото това дали ще го претоваря ако го тренирам всеки ден. Иначе се чувствам много добре така. Но незнам дали не е много?

[quote author=“mincho666”]Ок де ... и в крайна сметка ме интересува не толкова резултата и ефекта, колкото това дали ще го претоваря ако го тренирам всеки ден. Иначе се чувствам много добре така. Но незнам дали не е много?

дерзай! няма да го претренираш!

14.06.06
14:08

Какво е “Instant Abs” ? :roll:

[quote author=”|Chosen|”]Какво е “Instant Abs” ? :roll:

къде го видя?

shadow_

14.06.06
19:00

[quote author=”|Chosen|”]Какво е “Instant Abs” ? :roll:

Уред който по продават по телевизията за коремни мускули, скоро го гледах пак май някаде :)

по здрави

[quote author=“shadow_master”][quote author=”|Chosen|”]Какво е “Instant Abs” ? :roll:

Уред който по продават по телевизията за коремни мускули, скоро го гледах пак май някаде :)

по здрави

тия уреди са голяма тъпотия!

16.06.06
09:57

Аз го тренирам 3 пъти на седмица преди всяка тренировка, така загрявам и кръста добре. Като правя 3х100 , всяка серия включва 30 сгъвания с фиксирани крака, 30 сгъвания едновременно на трупа и краката и 30 сгъвания само на краката, всичко това без почивка като суперсерия и ми отнема около 5-6 минути.

16.06.06
12:52

Аз моя въобще не го тренирам и пак е супер стегнат... от време на време правя някоя серия като няма какво да правя в залата или няма клиенти :)

18.06.06
22:38

[quote author=“mincho666”]Интересува ме колко често мога да тренирам корема?
Тренирам го всеки ден. Възможно ли е това да става 2 пъти на ден?

Няма никакъв смисъл да се тренира секи ден.По-добре почни да правиш различни видове преси и си слагай тежести,с тях по-лесно се оформя мускулатурата на корема....

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1