Промяна в програмата на трениране

11.06.06
00:05

Здравейте, дано темата ми не се повтаря.  :)  Значи на 18 години съм тежа 87кг и съм висок 180см. Тренирам сериозно от 8 месеця някъде. Та направих промяна в начина си на трениране и тренирам 5 дена в седмицата, обаче нямам растеж вече  :? 

Досега съм тренирал по следния начин:
Гърди
Лег
Полулег
Полулег с дъмбели
Гръб
Набирания
Горен скрипец
Гребане
Бицепс
Сгъване с права щанга
Сгъване с дъмбели
Всеки път различно
Трицепс
“Френско”
Тесен хват на горен скрипец или на кросоувър
Различно всеки път
Рамо и Трапец
Вдиагне на дъмбел в страни ( като Христомир ;) )
Вдигане на дъмбели от седнало положение
Вдигане на дъмбел напред пред тялото
Трапеца го правя с щанга или с дъмбели ( той не е от такова значение )

Та искам да попитам греша ли като тренирам една мускулна група на тренировка?
И да уточня, че правя горе-долу по 4 серии на всяко упражнение :)
Надявам се, че ще ми дадете съвет за по-добра тренировка. Благодаря предварително и се извинявам, че не съм уточнил имената на някой упражнения ама то е защото не ги знам  :P

не се и съмнявам че вече няма растеж вече! много рано си минал на такова разделение. все още ти рчбват поне 48 часа почивка между тренировките!
върни се през ден за всички мускулни друпи за още 8 месеца и да видим как ще ти се отрази. обзалагам се ,че ще гръмнеш.

19.06.06
17:42

[quote author=“bgtrener”]не се и съмнявам че вече няма растеж вече! много рано си минал на такова разделение. все още ти рчбват поне 48 часа почивка между тренировките!
върни се през ден за всички мускулни друпи за още 8 месеца и да видим как ще ти се отрази. обзалагам се ,че ще гръмнеш.

Ти какво имаш точно в предвид? Примерно както си тренирам сега отделните мускулни групи само че през ден или
Гърди + бицепс
почивка
Гръб + трицепс
почивка... и т.н.
:D

19.06.06
17:53

и може да сложиш и крака например с рамото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1