13.06.06
21:08
Има ли значение дали протеина се пие веднага след като се разбърка със сока или млякото,или примерно мога да си направя една доза и да си я изпия след 4-5ч през нощта например?
13.06.06
21:10
Не е добре да стои дълго време разтворен.
13.06.06
21:10
Може няма проблем само внимавай в горещините да не се пресече или незнам ама ако можеш ползвай хладилник.
14.06.06
00:02
[quote author=“Sportex”]Може няма проблем само внимавай в горещините да не се пресече или незнам ама ако можеш ползвай хладилник.
Аз съм чувал,че протеина скисва във вода и имаш газове след приема.Мисля,че даже съм го усещал защото преди си носех готов протеин в залата. :wink: .Според мен мах 1час,даже не знам може и да е много.Защо не си приготвиш всичко и като станеш само да си го направиш.
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”]Може няма проблем само внимавай в горещините да не се пресече или незнам ама ако можеш ползвай хладилник.
Аз съм чувал,че протеина скисва във вода и имаш газове след приема.Мисля,че даже съм го усещал защото преди си носех готов протеин в залата. :wink: .Според мен мах 1час,даже не знам може и да е много.Защо не си приготвиш всичко и като станеш само да си го направиш.
Довери ми се MAX-15 минути след това си губи свойствата!!!
14.06.06
16:48
И от къде да сме сигурни че си губи свойствата.Сигурен съм че 90% от хората в тоя форум си разбъркват протеина вкъщи ;)
[quote author=“DunevmotorSport”]И от къде да сме сигурни че си губи свойствата.Сигурен съм че 90% от хората в тоя форум си разбъркват протеина вкъщи ;)
Значи 90% от хората във форума не разбират!!! :evil:
навсякъде пишат че 15 мин. и губи свойствата си освен ако не се съхранява в хладилник но само за няколко часа
Какво ви пречи да си носите и правите протеин. Аз понякога си слагам една, две дози в някой по малка кутийка, примерно от бирена мая и го взимам с мен. Само ми трябва една минерална вода и е готов.
[quote author=“no_fate”][quote author=“DunevmotorSport”]И от къде да сме сигурни че си губи свойствата.Сигурен съм че 90% от хората в тоя форум си разбъркват протеина вкъщи ;)
А сега нека г-н Разбиращия ни обясни как и защо си губи свойствата, на мен би ми било интересно да прочета компетентното му мнение.
[quote author=“AbSs”][quote author=“no_fate”][quote author=“DunevmotorSport”]И от къде да сме сигурни че си губи свойствата.Сигурен съм че 90% от хората в тоя форум си разбъркват протеина вкъщи ;)
А сега нека г-н Разбиращия ни обясни как и защо си губи свойствата, на мен би ми било интересно да прочета компетентното му мнение.
Абе момчита вий не гледате ли телевизия??? :shock: Аз се чудя как може още да има хора,които до не го знаят това.Последно бях гледал предаването на Крика,който беше казал че протеина трябва да се пие веднага след като се направи.Тези които нямат възможност може да си носяг протеина на прах в шейкър и след трен прибавят вода и го пият!
Страхотни доводи имаш - “Крика така казал” (applause), аз исках да чуя някакво твое мнение или поне опит да бъде обяснено аджаба защо не трябва протеина да стои повече от 15 минути и какво става след тея 15 минути и защо точно 15. А това, че гледаш телевизия не те слага автоматично при другите 10%...
15.06.06
13:12
[quote author=“AbSs”]Страхотни доводи имаш - “Крика така казал” (applause)
Е как, бре то от това по-добро доказателство няма. Крика е бог, той е гуру! :lol: :lol:
[quote author=“Sportex”][quote author=“AbSs”]Страхотни доводи имаш - “Крика така казал” (applause)
Е как, бре то от това по-добро доказателство няма. Крика е бог, той е гуру! :lol: :lol:
Абе вий кат много разбирате си го пийте 2дена след като го направите и да видим дали ще има файда.Аз съм се консултирал с хора които разбират и знам,че е така,а колкото до Крика предполагам какво ви е мнението за него,но ще ви каже че има много повече опит и е постигнал мааалко повече от п.тки като вас
15.06.06
13:55
[quote author=“no_fate”][quote author=“Sportex”][quote author=“AbSs”]Страхотни доводи имаш - “Крика така казал” (applause)
Абе вий кат много разбирате си го пийте 2дена след като го направите и да видим дали ще има файда.Аз съм се консултирал с хора които разбират и знам,че е така,а колкото до Крика предполагам какво ви е мнението за него,но ще ви каже че има много повече опит и е постигнал мааалко повече от п.тки като вас
Той, че е постигнал постигнал е доста повече от мен или повечето тук във форум в сферата на ББ, но това не означава, че мнението му е меродавно. Но винаги ще има пУтки като теб да твърдят нещо без да могат да дадат и елементарна обусновка и поради словестната си и интелектуална импотентност да започват да обиждат и да дават квалификации на този и онзи. Айде със здраве. :wink:
[quote author=“no_fate”] колкото до Крика предполагам какво ви е мнението за него,но ще ви каже че има много повече опит и е постигнал мааалко повече от п.тки като вас
Тука се изложи много мойто момче! Прекаляваш с телевизията, вземи да прочетеш някоя книга. За мненията мога да кажа, че две приказки на кръст не можеш да вържеш, камо ли да се аргументираш. Повечко чети и не се обаждай неподготвен. Успех!
[quote author=“Neo”][quote author=“no_fate”] колкото до Крика предполагам какво ви е мнението за него,но ще ви каже че има много повече опит и е постигнал мааалко повече от п.тки като вас
Тука се изложи много мойто момче! Прекаляваш с телевизията, вземи да прочетеш някоя книга. За мненията мога да кажа, че две приказки на кръст не можеш да вържеш, камо ли да се аргументираш. Повечко чети и не се обаждай неподготвен. Успех!
Момчета наистина не мога да ве обясня,но съм сигурен 100% че е така и също съм сигурен че думата BODYBUILDING ви е доста непонятна :evil: .Само този спор на тая елементарна тема показва колко невежи хора има в тоя форум
[quote author=“no_fate”][quote author=“Neo”][quote author=“no_fate”] колкото до Крика предполагам какво ви е мнението за него,но ще ви каже че има много повече опит и е постигнал мааалко повече от п.тки като вас
Момчета наистина не мога да ве обясня,но съм сигурен 100% че е така и също съм сигурен че думата BODYBUILDING ви е доста непонятна :evil: .Само този спор на тая елементарна тема показва колко невежи хора има в тоя форум
Ами ти тогава какво правиш при нас невежите :roll: .
[quote author=“no_fate”]
Абе момчита вий не гледате ли телевизия??? :shock: Аз се чудя как може още да има хора,които до не го знаят това.Последно бях гледал предаването на Крика,който беше казал че протеина трябва да се пие веднага след като се направи.Тези които нямат възможност може да си носяг протеина на прах в шейкър и след трен прибавят вода и го пият!
Гледал съм го 2-3 пъти... Не се доверявам много много на мнението на Крика... Той и без това почти всеки път “дъвчи” едни и същи лафове, които са познати на 90% от хората в този форум... Така, че не му се доверявай прекалено... И не обиждай, не е коректно.
Можеш да си го пиеш .. само да не е на температура над 30 градуса и да е на сянка задължително !
Лично съм говорил с Митко Димитров и ми е казал че няма никакъв проблем!
15.06.06
19:13
[quote author=“no_fate”][quote author=“DunevmotorSport”]И от къде да сме сигурни че си губи свойствата.Сигурен съм че 90% от хората в тоя форум си разбъркват протеина вкъщи ;)
no_fate интересно ми е давидя някоя твоя снимка :wink:
П.С. Просто от любопитство
[quote author=“StronG™”][quote author=“no_fate”][quote author=“DunevmotorSport”]И от къде да сме сигурни че си губи свойствата.Сигурен съм че 90% от хората в тоя форум си разбъркват протеина вкъщи ;)
no_fate интересно ми е давидя някоя твоя снимка :wink:
П.С. Просто от любопитство
скоро може да си направя и ще постна :wink:
15.06.06
19:44
Очаквам с нетьрпение :)