15.06.06
15:56
можете ли да ми кажете фитнеса помагали против акне щото искам да имам яко тяло но ако имам акне по него как да го покажа и колкото здраво да е ........... :evil: :evil: :evil:
15.06.06
17:17
Ако приемаш стероиди, може да ти избие акне, но фитнесът сам по себе си няма как да окаже въздействие.
Много яки крака, искам и аз така :lol:
15.06.06
17:43
Няма нищо общо с акнето. Ако зобиш само може да се появи, но ще е ефект от хормоните, а не от самия фитнес.
15.06.06
20:57
и аз имах подобен проблем това което мога да те посъветвам и примен действа мн мн добре е да намалиш до миниумум манзините които преимаш
около 30-40 грама на ден .
[quote author=“JiVk0”]и аз имах подобен проблем това което мога да те посъветвам и примен действа мн мн добре е да намалиш до миниумум манзините които преимаш
Това е относително, то акнето не е само един вид. Моя съвет е да се консултираш с дерматолог, аз ходих, съставиха ми цикъл на третиране с опредлени медикаменти и бих казал, че ефекта е задоволителен, но трябва време и упоритост. По-здрави
15.06.06
21:53
[quote author=“Azazel”][quote author=“JiVk0”]и аз имах подобен проблем това което мога да те посъветвам и примен действа мн мн добре е да намалиш до миниумум манзините които преимаш
Това е относително, то акнето не е само един вид. Моя съвет е да се консултираш с дерматолог, аз ходих, съставиха ми цикъл на третиране с опредлени медикаменти и бих казал, че ефекта е задоволителен, но трябва време и упоритост. По-здрави
Именно,различно е,на мен ми излиза акне от нездравословната храна и от многото храна,при мен ББ има отрицателен ефект върху акнето защото поемам много храна и съответно ми излиза акне от нея..но предпочитам мускулите пред това да не ми излиза акне.
15.06.06
22:28
Фитнеса и акнето нямат общо. Акнето може да има общо с храненето, може да има и общо с препарати ако ползваш. Но най-вероятно просто имаш акне вулгарис, което квото и да правиш ще си го имаш докато не станеш до към 18-19-20г. Ако е много и те притеснява отивай на дерматолог. Но да имаш по някоя пъпка си е нормално.
15.06.06
22:53
По темата...
Имам ужасно много пъпки по гърба и не само там като някой са дори и с гноен връх , направо като се погледна в огледалото и се отрващавам ужасн много , искам да питам някой имал ли е такъв проблем и как се е оправил с някой наистина действащ крем или какво ... защото съм пробвал към 3 4 вида кремове но не помагат ...
15.06.06
23:26
[quote author=“Barcelona_FC”]По темата...
Имам ужасно много пъпки по гърба и не само там като някой са дори и с гноен връх , направо като се погледна в огледалото и се отрващавам ужасн много , искам да питам някой имал ли е такъв проблем и как се е оправил с някой наистина действащ крем или какво ... защото съм пробвал към 3 4 вида кремове но не помагат ...
Дерматолог пич...аз имам по ръцете предимно горе към бицепса и мисля че е крайно време да отида на лекар... :roll:
16.06.06
00:00
По принцип много мразя да ходя по лекари и дано не ми се налага да ходя за нещо сериозно , но за дерматолог трябва да се наканя иначе няма да ида.
16.06.06
00:01
[quote author=“Barcelona_FC”]По принцип много мразя да ходя по лекари и дано не ми се налага да ходя за нещо сериозно , но за дерматолог трябва да се наканя иначе няма да ида.
Като се изпечеш хубаво на слънцето се махат.Проверено е :wink:
Ами и аз мисля, че по-скоро многото храна/белтъчини биха могли да усложнят положението.
16.06.06
15:07
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Barcelona_FC”]По принцип много мразя да ходя по лекари и дано не ми се налага да ходя за нещо сериозно , но за дерматолог трябва да се наканя иначе няма да ида.
Това за слънцето е вярно че като се изпечеш хубаво се махат.Не че се махат докрай ама се поскриват козметичка ми го е казвала :D
[quote author=“DunevmotorSport”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“Barcelona_FC”]По принцип много мразя да ходя по лекари и дано не ми се налага да ходя за нещо сериозно , но за дерматолог трябва да се наканя иначе няма да ида.
Това за слънцето е вярно че като се изпечеш хубаво се махат.Не че се махат докрай ама се поскриват козметичка ми го е казвала :D
Сега ще те светна какво става, опичаш се кожата загрубява, акнето странно защо изчезна, ти си страшно доволен, но всъщност се получава така, че бактерията която предизвиква акнето не знам точно какво беше обяснението, но нещо се случваше с нея и спира да те тормози, но на есен когато ти се обели кожата на лицето от слънчевия загар, бактерията се активира с пълна сила и вкрайна сметка имаш още по-голяма акне от коато си си мисли, че по-зле не може...Лично проверено от мен :cry: Затова внимавайте със слънцето, също така аз сега ползвам слънчезащитен крем, защото когато кожата е възпалена(демек акне) много лесно се образуват петна по кажата...
[quote author=“Ra1n”]можете ли да ми кажете фитнеса помагали против акне щото искам да имам яко тяло но ако имам акне по него как да го покажа и колкото здраво да е ........... :evil: :evil: :evil:
При някой се получава от химията, дори и от по-леката.
Но ако се занимаваш натурално и поддържаш нормална хигиена не би трябвало да имаш пробле. И ако имаш то вината не е във фитнеса.
Ако храненето ти е добро, даже ефекта ще е обратен. При доста познати това е факт.
Едиснтвения начин да разбереш е да опиташ.
17.06.06
13:37
аз не земам никаква химия и не мисля че от фитнеса ще имам акне а мисля че като тренирам ще изгарят мазнини и акнето ми ще изчезне и на това се надявам
17.06.06
15:03
[quote author=“Ra1n”]аз не земам никаква химия и не мисля че от фитнеса ще имам акне а мисля че като тренирам ще изгарят мазнини и акнето ми ще изчезне и на това се надявам
няма нищо подобно. Грешиш.
17.06.06
15:04
Не, изостря се.
17.06.06
16:17
[quote author=“ivan.shishmanov”]Не, изостря се.
Ами да много ясно!Таи като се потиш доста,овобено лятото,а и допира с уредите които всеки пипа,ако си с по чувствителна кожа е нормално да ти избие акнето повече!Мене също ся нещо ми е избило,предполагам е от потенето!
18.06.06
00:12
май май най-добрата идея е дерматолог... :roll: :?
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“ivan.shishmanov”]Не, изостря се.
Ами да много ясно!Таи като се потиш доста,овобено лятото,а и допира с уредите които всеки пипа,ако си с по чувствителна кожа е нормално да ти избие акнето повече!Мене също ся нещо ми е избило,предполагам е от потенето!
Абе не при всеки е така. Ако имаш добра диета с качествени продукти няма причина да се изостря.
И акнето само по себе си не се дължи на микробите които попадът върху кожата и още по-малко на потта. /Даже напротив, акнето намалява значително лятото./
Има много хора които са си заличили акнето благодарение на спорта.
Но при други заради високовъглехидратните диети и примерно от стремежа да се натъпчат възможно най-здраво, само и само да постигнат по висок протеин на кг тегло, се получава кофтак...