Някакъв въпрос

16.06.06
17:20

Значи... тренирам два пъти в седмицата гърди и бицепс - в понеделник и петък (В Четвъртък почивам).Тренирам за маса == > По-малко повторения по-голями тежести,но исках да питам да тренирам  с едни и същи тежести в Понеделник и Петък или примерно В Петъка да тренирам с по-леки ,за да си отпочинат мускулите по-добре за Понеделник?(Защото От Понеделник до Петък има 4 Дни ,а от Петък до Понеделник само 2 и незнам ще бъдат ли добре отпочинали бицепситеи гърдите) :?
Не пускай поредни постове с подканки !!!! Избириай името на темата си по добре !!!!
АSTOR

17.06.06
21:37

Напиши по-ясно програмата,много е непълна и няма смисъл да тренираш два пъти в седмицата един и същ мускул.Напиши си програмата и ще ти кажа някой неща  :wink:

17.06.06
23:05

дай повече инфо за цялата ти система

shadow_

17.06.06
23:32

Моето скромно мнение е, че претренираш.Няма да има по голям ефект ако ги тренираш 2 пъти седмично.По добре в Петък  прави гръб+трицепс.

по здрави

18.06.06
12:46

1.понеденик гарди и бицепс
2.гръб и трицепс
3.крака
4.ПОЧИВКА
5.гарди и бицепс
6.рамо и трапец
7.почивка

Тренирам от 8 месеца ,ако има някакво значение  :shock:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1