16.06.06
22:07
хорица тогава заминавам за чужбина за кастинг ... и трябва да направя максимални по големи ръце ... какво ще кажете да пия да яМ и как по колко пъти да вдигам
едит_ не искам да се омазня ...
приемам всякакви подигравки ... от 4 месеца вдигам редовно ...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
До октомври има достатъчно време да качиш в ръцете. За сега почни да четеш из форумите какво пише и ако не ти е ясно нещо питай. Просто няма как да ти се каже всичко от яденето до техника на детайлите. А също така е добре и да вземеш някакви хранителни добавки след като имаш срок...
17.06.06
04:11
Ръце... Може да тренираш само ръце по 1-2 пъти на седмица и ще направиш ръце, но ще изглеждаш смешно. Започвай цялостна тренировка за тяло, като включиш ръцете в един ден за да ги акцентираш леко...
17.06.06
10:10
Недеи ми дига само раце, тренираи всички мускули от тялото ти. пък ако искаш набързо да направиш големи ръце назобаи се като свиня(ако можеш да си го позволиш :lol: ) и си ти. :wink:
Е кажи поне как изглеждаш и какво целиш.Няма да е лошо да дадеш и малко размери.Ако тренираш отскоро е доста вероятно да дръпнеш на сантиметри,но както ти казаха и другите,тренирай цялото тяло.Иначе като ти кажа,че трябва да приемаш поне по 2гр протеин на килограм телесно тегло няма да открия топлата вода :) Направи си сметката дали го правиш това нещо.Иначе колкото и да тренираш и каквито упражнения да правиш пак няма да успееш :wink:
[quote author=“sideways”]Ръце... Може да тренираш само ръце по 1-2 пъти на седмица и ще направиш ръце, но ще изглеждаш смешно. Започвай цялостна тренировка за тяло, като включиш ръцете в един ден за да ги акцентираш леко...
Абсолютно съм съгласен,всичко трябва да е съразмерно затова си тренирай 3-4 пъти седмично цялото тяло...пък и не е лошо да почнеш да пиеш креатин и глутамин,ама всичко си е до ген....успех все пак :D
18.06.06
17:54
[quote author=“korpusito”]ама всичко си е до ген....
... И до хранителен режим.
19.06.06
09:57
1.75-висок
67 килограма
бицепс 31
другите не ги знам .. .:(
19.06.06
12:17
[quote author=“dibraka”]1.75-висок
67 килограма
бицепс 31
другите не ги знам .. .:(
само да не претренираш! няма да станат по-големи ако не им дадеш време и матерял за възстановяване!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече